آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
2بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم خبر داد؛

۳ سرکرده ناآرامی‌های پرند دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از دستگیری ۳ سرکرده در خصوص اغتشاشات پرند خبر داد.

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از دستگیری ۳ سرکرده در خصوص اغتشاشات پرند خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عبدالله زاده پاشاکی بعد از ظهر پنج شنبه با اعلام خبر دستگیری افراد تاثیرگذار در اغتشاشات شهر پرند، اظهار کرد: دقایقی پیش یکی از مردان سرکرده در اغتشاشات شهر پرند دستگیر شد.

وی افزود: در همین رابطه سه زن دیگر که نقش تعیین کننده در اغتشاشات شهر پرند داشتند، نیز توسط نیروی انتظامی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم خاطرنشان کرد: در ادامه دستگیری های مخلان امنیت در پرند، افراد فوق به هویت های «ز. ک» ، «الف. ک» ، «س‌. ک» و «ف. ی» دستگیر شدند، که سه نفر از آن ها ساکن یکی از استان های جنوبی و یکی از آن ها نیز ساکن شهرهای مرکزی هستند.

بر اساس این گزارش، فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم پیش از این نیز از دستگیری ۳ زن و ۸ مرد در خصوص ناآرامی های پرند طی روزهای گذشته خبر داده بود.

پرند، شهری تازه تأسیس در شهرستان رباط کریم و در ۳۳ کیلومتری جنوب‌غربی شهر تهران و در مسیر آزادراه تهران ـ ساوه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.