آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

مقام ارشد سازمان ملل به سوریه سفر می‌کند

رئیس اداره امور بشردوستانه سازمان ملل روز سه‌شنبه برای دیدار با مقامات دولت سوریه، به دمشق سفر می‌کند.

رئیس اداره امور بشردوستانه سازمان ملل روز سه‌شنبه برای دیدار با مقامات دولت سوریه، به دمشق سفر می‌کند.

به گزارش فارس، «مارک لوکاک» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه روز سه‌شنبه برای گفت‌وگو درباره نحوه ارتقای دسترسی و ارسال کمک به مناطق درگیری، به سوریه سفر می‌کند.

لوکاک، که رئیس اداره امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده کمک‌های اضطراری سازمان ملل نیز هست، طی سفری 3 روزه به دمشق می‌رود و قرار است از حمص نیز بازدید داشته باشد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد: «آقای لوکاک قرار است در دمشق با مقامات دولتی (سوریه) سازمان‌های بشردوستانه و دیگر طرف‌های درگیر در بحران این کشور دیدار کند.»

آخرین سفر یک مقام سازمان ملل به سوریه، حدود 2 سال و در دسامبر 2015 انجام شده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.