آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
6بازدید
۸

ذکر نام قهرمان گروهک منافقین در رسانه ملی

این شخص در کشورهای اروپایی با بهره گیری از همین ته مانده شناختی که از وی به واسطه فوتبال دارند، به تبلیغ و عضوگیری برای منافقین پرداخته و همچنین در طراحی برگزاری برنامه‏های نمایشی بر علیه مسئولان نظام در زمان حضور ایشان در کشورهای غربی برای تخریب فضای عمومی و خبری آن کشورها علیه نمایندگان نظام جمهوری اسلامی ایران نقش ایفا می‏کند.

ذکر نام قهرمان گروهک منافقین در رسانه ملی
در شرایطی که فرقه ضاله منافقین هر هزینه‏ای بر طرح نامش به هر شکل ممکن در کوچک ترین سطح داخلی ایران -حتی در حد یک دیوارنوشته- انجام می‏دهد، در اقدامی بی‏سابقه یکی از ورزشکاران سابق تیم ملی فوتبال و اعضاء فعلی و اصلی این گروهک منحرف در شبکه دوم سیمای جمهوری اسلامی ایران معرفی شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ آخرین برنامه ورزش از نگاه دو که نقدهای جدی در ابعاد مختلف متوجه آن است، با حرکتی غیرقابل توجیه همراه بود و آن طرح نام یکی از اعضاء ارشد دسته‏ای که تحت عنوان شورای ملی مقاومت اعلام موجودیت می‏کند و از مهره‏های اصلی و خبرساز گروهک ضاله منافقین بود.

در ورزش از نگاه دو این هفته، جهانگیر کوثری مجری و تهیه کننده این برنامه هنگام ذکر نام دروازه بانان سابق تیم ملی از "بهرام مودت" دروازه بان سال‏های دور تیم ملی و باشگاه پرسپولیس که به عنوان عضو فعال منافقین فعالیت‏های گسترده‏ای در جهت حمایت از گروهک مذکور انجام داده و در حال حاضر نیز مستمراً پیگیری می‏کند، ذکر نام کرد تا قهرمان این گروهک پس از سال‏ها بدین شکل نامش از رسانه ملی شنیده شده و برجسته شود.

شاید این یک اشتباه بوده باشد اما به هر حال باید در نظر داشت در حال حاضر دروازه بان سال های دور تیم ملی فوتبال چگونه به عنوان بلندگوی تبلیغاتی گروهک منافقین بر ضد ملت ایران در غرب عمل می‏کند و در شرایطی که این دسته متروک برای بیرون کشیدن این اشخاص و برجسته کردنشان با هدف برجسته شدن فرقه‏شان، از هیچ دست و پازدنی دریغ نمی‏کنند، چنین حرکتی چه عوارض تخریبی خواهد داشت.

این شخص در کشورهای اروپایی با بهره گیری از همین ته مانده شناختی که از وی به واسطه سوابق فوتبالش دارند، به تبلیغ و عضوگیری برای منافقین پرداخته و همچنین در طراحی برگزاری برنامه‏های نمایشی بر علیه مسئولان نظام در زمان حضور ایشان در کشورهای غربی برای تخریب فضای عمومی و خبری آن کشورها علیه نمایندگان نظام جمهوری اسلامی ایران نقش ایفا می‏کند.

ذکر این موضوع ضروری است که خبرنامه مجاهد ارگان این گروهک تروریستی و سایت‏های خبری وابسته بارها مواضع ضدنظام و ضدمردم این شخص را با ذکر عنوان تشکیلاتی به انضمام عنوان عضو سابق تیم ملی فوتبال ایران ذکر کرده‏اند و این برگ برنده مودت را برای برجسته شدن بیان می‏کند که نباید رسانه ملی نیز ناخواسته بلندگویی برای تبلیغ این قبیل افراد و سوابق‏شان شود، چه اگر قرار باشد چنین باشد باید پرسید اولویت با اشخاص موجهی نیست که سال‏ها است کوچک‏ترین خبری از آنها در رسانه ملی نیست؟!

گفتنی است، تلاش تابناک برای اخذ پاسخ از مهدی فرجی مدیر شبکه دو سیما با عدم پاسخگویی تلفن همراه وی و همچنین عدم امکان برقراری ارتباط با حکیم الهی مدیر گروه ورزش این شبکه و دیگر مسئولان رسانه ملی همراه شد اما در مجموع به نظر می‏رسد این موضوع خطایی بوده که در یک برنامه زنده به وقوع پیوسته و این شبکه نیز پیگیری‏های لازم را برای اصلاح این وضعیت و عدم تکرار چنین وقایعی انجام خواهد داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۲۲:۲۹

فکر می کنم شما زیادی بزرگش می کنید این گروه خائن به وطن لکه سیاهی هستند که به تاریخ پیوسته اند و شما نباید اینطور بزرگ این مطلب را جلوه دهید .

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۲۱:۳۲

عجب گافی. خدا خیرش بده در این زمینه رو دست نداراه.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۱۶:۴۰

رضا پهلوی مربی اش حشمت مهاجرانی بوده. میتونه یک ویژه برنامه هم راجع به این بسازه!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۱۳:۲۱

آخر از بس كه اين شبكه دو بدبخت است بجاي اينكه گود و برنامه را بدهد دست چند تا جوان علاقمند رفته اين آقايي كه يه عمر است بازنشسته شده خوب معلوم است كه ياد هم قطارهاي قديمي خودش را مي كند كه چند نسل قبل از ما هستند تازه منافق هم كه هستند

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۱۲:۱۰

یعنی آقای کوثری به زعم شما نمیدونسته که این بابا منافقه؟ باور کنیم>

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۰۹:۱۹

شما هم به صف مبلغين پيوستيد

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۰۸:۴۶

شما از آنها منافق تر هستید فکر می کنید ما متوجه نیستیم

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۰۸:۳۸

وا اسلاما!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.