آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
0بازدید
۰

دبیرکل سازمان‌ملل خواهان کاهش تنش درمنطقه شد

دبیرکل سازمان‌ملل خواهان کاهش تنش درمنطقه شد

پس از حملات شب گذشته در سوریه، دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار کاهش تنش‌ها در این منطقه شد.

به گزارش مهر به نقل از آناتولی، «آنتونیو گوترش» روز پنج شنبه از ایران و رژیم صهیونیستی خواست تا هرچه سریعتر به «تمام مخاصمات و اقدامات تحریک آمیز» پایان دهند.

«استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در بیانیه ای اعلام کرد: «آنتونیو گوترش» همچنین تهران و تل آویو را ترغیب کرد که از «آتش افروزی جدید در منطقه ای که هم اکنون شاهد درگیریهای هولناکی است، بپرهیزند».

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل همچنین گفت که «گوترش آماده همکاری نزدیک با تمام اعضای شورای امنیت بر سر این موضوع است».

گفتنی است غرب برای اِعمال فشار به ایران در میدان سوریه، حمله موشکی دیروز نیروهای دمشق به مواضع صهیونیست‌ها را به ایران نسبت می‌دهد.

این درحالی است که حمله ارتش سوریه به مواضع رژیم صهیونیستی پاسخی به تجاوزات مکرر تل‌آویو بود اما این رژیم از بیم شکست خود، در عملیاتی روانی ایران را مسئول ماجرا جلوه می‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.