آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
7بازدید
۰

برانکو فقط نگران جدایی این بازیکن از پرسپولیس است

سرمربی پرسپولیس با ابراز نگرانی نسبت به احتمال جدایی وحید امیری عنوان کرد که دیگر درباره مسلمان و فرشاد احمدزاده صحبت نخواهد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، برانکو ایوانکوویچ درباره آخرین وضعیت نقل‌ و انتقالات پرسپولیس و همین طور شایعه موافقت اش برای تمدید قرارداد محسن مسلمان، اظهار کرد: راجع‌ به نقل‌ و انتقالات نگرانی خاصی ندارم به جز وحید امیری. او قرار بود با ما تمدید کند که نکرده و نگرانی جدایی او هستم. بهتر است درباره وحید امیری از من سوال کنید.

او در پاسخ به سوالی درباره شایعه تمدید قرارداد محسن مسلمان با پرسپولیس، گفت‌: به راستی چرا درباره مسلمان از من سوال می‌کنید. او همانند فرشاد احمدزاده رفته و از پرسپولیس خداحافظی کرده است. محسن مسلمان و فرشاد احمدزاده برای من تمام شده‌اند و دیگر درباره این بازیکنان صحبت نخواهم کرد. من از آن‌ها بابت زحماتی که در طول دوران حضورشان در پرسپولیس کشیده‌اند تشکر می‌کنم اما دیگر درباره آن‌ها صحبت نمی‌کنم و برایشان آرزوی موفقیت می‌کنم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه‌ درباره این که شاید تعداد بازیکنان جدا شده از پرسپولیس بیشتر شود؟ هم گفت‌: نگران نیستم، چرا که ۲۸ بازیکن در فهرست تیم داریم و خودم را درگیر سه یا چند بازیکنی که رفته‌اند نمی‌کنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.