آخرین خبرقاتل مامور پلیس در آخرین لحظات بخشیده شد
3بازدید

صدها فلسطینی خواستار پایان محاصره غزه شدند

صدها فلسطینی خواستار پایان محاصره غزه شدند

صدها تن از مردم فلسطین یکشنبه شب در کرانه باختری با برگزاری تظاهراتی خواستار پایان محاصره غزه شدند.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری فلسطین الیوم، مردم فلسطین در شهر رام الله از محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خواستند تا تصمیماتی برای رفع مجازات هایی که تشکیلات خودگردان از سال گذشته بر غزه وضع کرده، اتخاذ کند.

این تظاهرات را گروهی موسوم به «پویش رفع محاصره از غزه» برنامه ریزی و برگزار کردند.

این پویش که شمار زیادی از روزنامه نگاران، هنرمندان، دانشگاهیان و فعالان سیاسی و اسیران آزاد شده فلسطینی در آن مشارکت دارند، قصد دارد تا سکوتی که در قبال اقدامات تنبیهی که تشکیلات خودگردان فلسطین از ماه مارس سال گذشته بر نوار غزه اعمال کرده را بشکند.

نوار غزه طی سال های گذشته با تحریم و محاصره از سوی رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین مواجه بوده است.

براساس گزارش سازمان ملل متحد هزاران نفر از مردم غزه از کمبود مواد غذایی، دارو و آب آشامیدنی رنج می برند.

این در حالی است که مذاکرات آشتی ملی میان گروه های فلسطینی از جمله تشکیلات خودگردان فلسطین و حماس از سال گذشته آغاز و همچنان ادامه دارد؛ اما این گفت و گوها تاکنون به نتایج عملی برای مردم غزه منجر نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.