زاهدی در گفت‌وگو با فارس:

قوه قضائیه در احکام دانشجویان تجدیدنظر کند

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: بهتر است قوه قضائیه در احکام دانشجویان اغتشاش‌های دی ماه تجدیدنظر کند.
کد خبر: ۸۰۹۲۸۰
|
۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۳ 18 June 2018
|
2934 بازدید

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: بهتر است قوه قضائیه در احکام دانشجویان اغتشاش‌های دی ماه تجدیدنظر کند.

به گزارش فارس، احکام سه نفر از دانشجویانی که در جریان اغتشاش‌های دی‌ماه دستگیر شده بودند، صادر شد و بر این اساس برای آنها حکم 3، 6 و 8 سال زندان با توجه به جرمی که مرتکب شده بودند، صادر شده است، بر همین اساس، محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به صدور این احکام از سوی قوه قضائیه،‌گفت: بهتر است قوه قضائیه در احکام صادره برای این دانشجویان تجدیدنظر کند.

وی با تاکید بر اینکه انتظار داریم قوه قضائیه رأفت خاصی در برخورد با دانشجویان داشته باشد، افزود: دانشجویان گاهی دچار احساسات می‌شوند نباید هزینه را برای آنها سنگین کنیم،‌امیدواریم در تجدیدنظر، احکام تعدیل شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟