آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
3بازدید

عضو دفتر سیاسی انصارالله خبر داد

درگیری‌ شدید در اطراف فرودگاه الحدیده یمن

یک عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله با تأکید بر مقاومت شدید نیروهای یمنی ، گفت که درگیری‌ها در اطراف فرودگاه الحدیده بشدت در جریان است.

یک عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله با تأکید بر مقاومت شدید نیروهای یمنی ، گفت که درگیری‌ها در اطراف فرودگاه الحدیده بشدت در جریان است.

به گزارش فارس، «علی القحوم» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، گفت که درگیری‌ها در شدیدترین شکل آن در اطراف فرودگاه الحدیده در جریان است و «ممکن نیست که کوتاه بیاییم».

این عضو انصارالله امروز چهارشنبه در گفت‌و‌گو با شبکه المیادین گفت: این درگیری برای ما سرنوشت‌ساز است و ممکن نیست از یک وجب خاکمان هم دست بکشیم.

این عضو ارشد جنبش انصارالله همچنین گفت: دشمن تلاش دارد تا علیه ساکنان منطقه عملیات روانی به راه بیاندازد؛ اما ابتکار عمل در دست ارتش یمن و کمیته‌های مردمی است.

القحوم، در ادامه گفت: نیروهای ائتلاف سعودی از ورودی غربی وارد فرودگاه الحدیده شده‌اند و درگیری‌ها در خط ساحلی تا منطقه الخوخه در جریان است و ما در این درگیری کوتاه نخواهیم آمد و برای ما مسأله مرگ و زندگی است.

در حالیکه رسانه‌های جریان سعودی از دو روز گذشته شایعه اشغال فرودگاه الحدیده را به کرات منتشر کرده‌اند، اما سرهنگ عزیز راشد معاون سخنگوی ارتش یمن، در این باره گفته است که با توجه به حجم زیاد دروغهای فضاحت‌بار متجاوزان، ترفند جنگ روانی هرگز نمی‌تواند ملت یمن را بفریبد و متوسل شدن دشمن به جنگ روانی، ثابت می‌کند که متجاوزان سعودی آمریکایی فرانسوی اماراتی و مزدورانشان ، خسارات زیادی متحمل شده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.