آخرین خبرکره‌جنوبی در نزدیکی تنگه هرمز به دنبال چیست؟
1بازدید
۰

کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل در ارتفاعات کفرشوبا در جنوب لبنان

دستگاه اطلاعات ارتش لبنان یک دستگاه الکترونیکی جاسوسی رژیم صهیونیستی را که توسط نیروهای ارتش این رژیم در فاصله ۷۰۰ متری شمال خط مرزی کار گذاشته شده بود، در ارتفاعات کفرشوبا در جنوب لبنان کشف کرد.

دستگاه اطلاعات ارتش لبنان یک دستگاه الکترونیکی جاسوسی رژیم صهیونیستی را که توسط نیروهای ارتش این رژیم  در فاصله ۷۰۰ متری شمال خط مرزی کار گذاشته شده بود، در ارتفاعات کفرشوبا در جنوب لبنان کشف کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری المیادین، فورا تیمی از مهندسان دستگاه اطلاعات ارتش لبنان با حضور در محل کشف، این سیستم را از کار انداخته و آن را به یکی از پایگاه‌های نظامی منتقل کردند.

دستگاه کشف شده عبارت از دو قطعه الکترونیکی ویژه ارتباطات بود که با یک کابل به دستگاه‌های دیگری متصل بودند.

پیش از این نیز بارها دستگاه‌های جاسوسی اسرائیل در منطقه مرزی لبنان و فلسطین اشغالی کشف شده و ارتش لبنان این سیستم‌ها را از کار انداخت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.