آخرین خبرتصمیم تازه امارات برای دور زدن تنگه هرمز
3بازدید
۱

شفر:ابراهیمی ازاستقلال رفت چون نیمارهم بخاطرپول ازبارسارفت

شفر از رفتن فرمانده اش از استقلال به شدت ناراحت است. او درباره آخرین تماسش با امید گفت: ابراهیمی با من تماس گرفت و گفت می خواهم از استقلال بروم البته نیمار هم به خاطر پول از بارسلونا رفت!

به گزارش تابناک ورزشی، سرمربی تیم استقلال گفت:ابراهیمی روز گذشته با من تماس گرفت و ضمن تشکر از مربیان گفت می خواهد از استقلال برود. وینفرد شفر با حضور در برنامه 2018 در خصوص جدایی امید ابراهیمی و تیمش قبل از سفر به ترکیه گفت:امید دیروز با من تماس گرفت و از مربیان تشکر کرد و برای استقلال آرزوی موفقیت کرد و گفت که می‌خواهد از استقلال برود.

وی افزود: او 31 سال دارد و شاید یک باشگاه دیگر پول دیگری به او بدهد. نیمار هم از بارسا برای پول به پاری سن ژرمن رفت. من دلم می خواست او بماند ولی منصفانه است و برای او آرزوی موفقیت می کنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سید مجتبی بهشهری۱۳۹۷/۰۴/۱۹ ۱۵:۵۹

این چه کاری بیه هاکاردی امیدجان
امه آبرو ره بَوردی که

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.