آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
3بازدید
۰

آزادی دو پسر حسنی مبارک با قید وثیقه 100 هزار پوندی

بعد از گذشت پنج روز از بازداشت دو پسر حسنی مبارک به اتهام دستکاری در شاخص‌های بورس، یک دادگاه مصری تصمیم گرفت آن‌ها را با پرداخت وثیقه آزاد کند.

بعد از گذشت پنج روز از بازداشت دو پسر حسنی مبارک به اتهام دستکاری در شاخص‌های بورس، یک دادگاه مصری تصمیم گرفت آن‌ها را با پرداخت وثیقه آزاد کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، دادگاه جنوب قاهره تصمیم گرفت علاء و جمال مبارک، دو پسر حسنی مبارک، رئیس‌جمهوری مخلوع مصر را با وثیقه مالی به ارزش ۱۰۰ هزار پوند آزاد کند.

این دادگاه همچنین ۲۰ نوامبر را برای بررسی این پرونده تعیین کرد.

مصر پنج روز پیش دستور بازداشت دو پسر حسنی مبارک به همراه سه تن دیگر را به اتهام دستکاری در شاخص‌های بورس صادر کرد.

جمال مبارک ریاست کمیته سیاسی حزب ملی حاکم در دوره حکومت پدرش را برعهده داشت اما برادرش علاء از امور سیاسی دور بوده است با این حال مخالفان مبارک او را به جمع‌آوری ثروت با سوءاستفاده از روابط پدرش متهم کرده‌اند.

دو پسر مبارک در سال ۲۰۱۱ بازداشت شدند اما سه سال پیش مجددا آزاد شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.