آخرین خبررونالدو قید پرواز از عربستان را زد
1بازدید

نجات کودک خردسال از دست آدم ربایان

دو متهم به آدم ربایی کودک ۱۸ ماهه در شهرستان قاین دستگیر شدند.

به گزارش قانون، با اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه کودکی ۱۸ماهه توسط یک یا چند نفر در پمپ بنزین بین راهی حدفاصل شهرستان بجستان و بردسکن خراسان رضوی ربوده شده است، بلافاصله پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

سردارمجید شجاع، فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: تحقیقات فنی ماموران حاکی از این بود که کودک توسط سرنشینان یک دستگاه پژو ۲۰۶ ربوده شده و خودرو به سمت خراسان جنوبی در حرکت بوده است که با کنترل محور‌های مواصلاتی و اقدامات پلیسی خودرو در پلیس راه شهرستان قاین شناسایی و سرنشینان خودرو دستگیر شدند.

با دستگیری آدم‌ربایان، کودک خردسال در خودرو کشف شد که با هماهنگی مقام قضايی و فراخوانی والدین وی، کودک به پدر و مادرش تحویل داده شد.

سردار شجاع تصریح کرد: زن و مرد دستگیر شده در تحقیقات پلیس اظهار داشتند کودک را از جلوی پمپ بنزین شهرستان خلیل آباد ربوده اند که متهمان با تشکیل پرونده به مقام قضايی معرفی و روانه زندان شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.