آخرین خبرتصمیم تازه امارات برای دور زدن تنگه هرمز
0بازدید
۰

ضیافت شام دربی این بار فقط برای استقلالی ها

در آستانه دربی پایتخت باز هم حرف از ضیافت شام شده است اما این بار فقط برای آبی ها چنین برنامه ای دیده شده و قرار نیست پرسپولیسی ها هم در آن شرکت کنند.

به گزارش تابناک ورزشی، اعضای تیم استقلال از فردا اردوی پیش از مسابقه با پرسپولیس را آغاز خواهند کرد و آبی‌پوشان بعد از پایان تمرین به هتل در نظر گرفته شده برای اردو خواهند رفت. همچنین امیرحسین فتحی سرپرست باشگاه استقلال بازیکنان را به ضیافت شامی در یکی از رستوران‌های تهران دعوت کرده است.

سرپرست باشگاه استقلال تنها از اعضای کادر فنی و بازیکنان این تیم دعوت کرده تا امشب در ضیافت شام حضور پیدا کنند و قصد دارد در آستانه اولین تجربه سرپرستی‌اش در باشگاه پیش از دربی به بازیکنان این تیم روحیه بدهد.دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس از هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر از ساعت ۱۸:۳۰ روز پنج‌شنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.