آخرین خبرکره‌جنوبی در نزدیکی تنگه هرمز به دنبال چیست؟
4بازدید
۰

توره:

مثل بازيکنان ايراني بلد نيستم خودم را سه کارته کنم!

اولا بايد بگويم مثل بازيکنان ايراني بلد نيستم خودم را قبل از بازي هاي مهم سه کارته و محروم کنم. من بازيکن حرفه اي هستم و در فوتبال حرفه اي کسي از قبل براي سه کارته شدنش تصميم نمي گيرد. درثاني چرا بايد به خاطر امير قلعه نويي و استقلال خودم را سه کارته مي کردم؟ من هيچ رابطه خاص و خارج از فوتبال با قلعه نويي و هيچ مربي و بازيکن ديگري ندارم.

پيدا کردن ابراهيم توره مهاجم سنگالي سپاهان و گرفتن مصاحبه از او، مثل پيدا کردن رد پاي اين فوتباليست سنگالي در زمان مرخصي ها و سفرهايش سخت است!

به نوشته قدس؛ توره که با غيبت هاي غيرموجه و طولاني اش معرف حضور همه فوتبالدوستان است رابطه چندان خوبي با خبرنگاران ندارد. او معتقد است خبرنگاران ايراني يک ساعت مصاحبه با فوتباليست ها و مربيان را در چند سطر خلاصه مي کنند و چند دقيقه مکالمه و مصاحبه را به اندازه يک صفحه درمی‏آورند. برای همين او ترجيح مي دهد، سکوت اختيار کند.

* پس از گذشت چند هفته از بازگشت تو و جريمه شدنت توسط باشگاه هنوز خيلي ها نمي دانند تو چرا اين همه غيبت کرده بودي؟
** مشکل بليت داشتم چون تعطيلات سال نو بود بليت گيرم نيامد. رفتم مراکش و از آنجا به استانبول پرواز کردم و از طريق ترکيه به ايران برگشتم.

* اگر جاي مسؤولان باشگاه و امير قلعه نويي بودي با بازيکني مثل خودت چطور برخورد مي‏کردي؟
** خوشبختانه مسؤولان باشگاه مرا درک مي کنند و مي فهمند و من هم آنها را درک مي کنم. اگر مسؤول باشگاه بودم بازيکني مثل توره را جريمه نقدي مي کردم.

* خيلي ها مي گويند علت مداراي قلعه نويي با تو به خاطر آن است که تو زماني که در پرسپوليس بودي، قبل از داربي خودت را سه کارته کرده و مقابل استقلال که سرمربي اش قلعه نويي بود بازي نکردي. چه پاسخي براي آنها داري؟
** اولا بايد بگويم مثل بازيکنان ايراني بلد نيستم خودم را قبل از بازي هاي مهم سه کارته و محروم کنم. من بازيکن حرفه اي هستم و در فوتبال حرفه اي کسي از قبل براي سه کارته شدنش تصميم نمي گيرد. درثاني چرا بايد به خاطر امير قلعه نويي و استقلال خودم را سه کارته مي کردم؟ من هيچ رابطه خاص و خارج از فوتبال با قلعه نويي و هيچ مربي و بازيکن ديگري ندارم.

* تو حضور در سه تيم ايراني را تجربه کرده اي. در کدام تيم راحت تر بودي؟
** قطعا سپاهان. اينجا حاشيه کم است و همه حرفه اي فکر مي کنند و مشکل مالي هم وجود ندارد اما پرسپوليس با آنکه تيم بزرگ و پرطرفداري است مشکل مالي و حاشيه زياد داشت و اين با روحيات من سازگار نبود و تمرکز لازم را در پرسپوليس نداشتم.

* عماد رضا گفته يکي از دلايل موفقيتش در فصل جاري حضور تو در کنارش است. تو هم بازي کردن کنار عمادرضا را به بازيکن ديگر ترجيح مي دهي؟
** عماد رضا بازيکن بزرگ و حرفه اي است من و او کاملا با هم هماهنگ شده ايم و چشم بسته همديگر را پيدا مي کنيم. البته من با ساير بازيکنان سپاهان هم هماهنگ هستم و مشکلي ندارم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.