آخرین خبرعلیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم فجر شد
1بازدید

وزارت خارجه ایتالیا سفیر مصر را احضار کرد

وزارت خارجه ایتالیا، سفیر مصر در این کشور را در ارتباط با قضیه قتل یک دانشجوی ایتالیایی در مصر احضار کرد.

وزارت خارجه ایتالیا، سفیر مصر در این کشور را در ارتباط با قضیه قتل یک دانشجوی ایتالیایی در مصر احضار کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، وزارت امور خارجه ایتالیا شامگاه جمعه (نهم آذر) «هشام بدر»، سفیر مصر در این کشور را در ارتباط با مرگ یک دانشجوی ایتالیایی احضار کرد.

شبکه الجزیره گزارش داد، احضار سفیر مصر در رم، در ارتباط با پرونده قتل «جولیو رجینی»، دانشجوی ایتالیایی صورت گرفته است.

وزرات خارجه ایتالیا از مقامات قاهره خواسته است هرچه سریعتر برای تحقق عدالت کامل در پرونده رجینی، پایبندی و احترام خود به قوانین بین‌المللی را نشان دهند.

رجینی (۲۸ ساله)، دانشجوی مقطع دکترای داشنگاه کمبریج بوده و به هنگام انجام کار تحقیقاتی درباره اتحادیه‌های کارگری مصر، در ۲۵ ژانویه ۲۰۱۶ در قاهره ناپدید و بعد از چند روز جسد او در حالی که آثار شکنجه بر آن نمایان بود، کشف شد.

دیروز پنجشنبه نیز پارلمان ایتالیا اعلام کرد که تا زمان مشخص شدن نتایج تحقیقات جدید در مورد قتل رجینی روابط خود با مصر را به تعلیق خواهد درآورد.

مقام‌های ایتالیا قصد دارند علیه هفت نیروی پلیس مصر که متهم به شکنجه و قتل دانشجوی ایتالیایی هستند، اقامه دعوا کند.

وزارت خارجه ایتالیا معتقد است که نیروهای دولتی مصر اقدام به قتل جولیو رجینی در سال ۲۰۱۶ کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.