آخرین خبرقاتل مامور پلیس در آخرین لحظات بخشیده شد
1بازدید

احتمال ورود دلار به کانال ۹هزاری در ساعات آتی

قیمت دلار تزریقی در صرافی‌های دولتی با کاهش چشم گیر نسبت به دیروز صبح، ۱۰هزار و ۱۰۰ تومان تعیین شده است.

قیمت دلار تزریقی در صرافی‌های دولتی با کاهش چشم گیر نسبت به دیروز صبح، ۱۰هزار و ۱۰۰ تومان تعیین شده است.
 
به گزارش خبرگزاری تسنیم، صرافی‌های دولتی قیمت دلار را برای فروش به مردم با کاهش ۶۵۰ تومانی نسبت به صبح دیروز ۱۰ هزار و ۱۰۰ تومان اعلام کرده اند. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۱۰ هزار و ۵۰ تومان خریداری می‌شود.

قیمت فروش یورو نیز در صرافی‌های دولتی با کاهش ۵۵۰ تومانی نسبت صبح دیروز به ۱۲ هزار و ۱۰۰ تومان رسیده است؛ قیمت خرید یورو نیز در صرافی‌های دولتی ۱۲ هزار تومان اعلام شده است.

صرافی‌های دولتی روز گذشته همزمان با ریزش قیمت‌ها در بازار آزاد در ساعت‌های مختلف نسبت به کاهش قیمت ارز اقدام کرده بودند. اما با وجود کاهش قیمت دلار در صرافی‌های د. ولتی، قیمت‌ها در بازار آزاد گوی سبقت را از دولتی‌ها ربوده بود.

امروز هم صرافی‌های دولتی فروش دلار را ۱۰ هزار و ۱۰۰ تومان اعلام کرده اند، اما قیمت فروش دلار در بازار آزاد ۱۰ هزار تومان است؛ فعالان بازار پیش بینی می‌کنند در ساعت‌های آینده قیمت ارز بازهم در بازار و صرافی‌های دولتی نزولی شود. از همین رو ورود به کانال ۹ هزاری در روز جاری محتمل است.

به گزارش تسنیم، ۵ صرافی دولتی در خیابان فردوسی و با داشتن کارت ملی، کارت شتاب و شماره همراه به نام متقاضی از ساعت ۱۰ تا ۱۵ تا ۲۰۰۰ دلار آمریکا به متقاضیان واجد شرایط عرضه می‌کنند.

این صرافی‌ها در طول روز متناسب با نوسان قیمتی در بازار آزاد، خرید و فروش دلار و یورو را با قیمت‌های مختلفی انجام می‌دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۱ ۱۴:۰۵

چه فایده قیمتها نمیاد پایین درواقع مردم بدبخت شدن

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۱ ۱۳:۳۸

امروزرفتم صرافی گفتم ۲۰ هزاردلارمیخوام گفتندنفری ۲۲۰۰ دلارباکارت ملی میدیم اونم فقط یکباردرسال !!! گفتم برای تامین هزینه دانشگاه پسرم درامریکا میخوام چکاربایدبکنم؟ گفت مشکل خودتان است !!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۱ ۱۲:۱۷

آره.همه چی داره گرون میشه...

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۲۱ ۱۱:۲۹

الان مثلااگرکسی ۵۰ هزاردلاربخواهدباقیمت ده یا نه هزارتومان میتواندبخرد؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.