آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
3بازدید

در جلسه ۶ ساعته شورای عالی هلال‌احمر چه گذشت؟

جلسه 6 ساعته شورای عالی جمعیت هلال‌احمر شب گذشته به مدت 6 ساعت به طول انجامید و به صورت فوق العاده اتفاقات اخیر در هلال‌احمر موردبررسی قرار گرفت.

به گزارش فارس، جلسه شورای عالی جمعیت هلال‌احمر شب گذشته به صورت فوق‌العاده تشکیل شد و موضوعات اخیر هلال‌احمر در آن مورد بررسی قرار گرفت.

سید سلمان سامانی سخنگوی وزارت کشور و عضو منتخب شورای عالی جمعیت هلال‌احمر در پیام توئیتری خود اعلام کرد: در جلسه شورای عالی هلال‌احمر با استماع ادعاهای مطرح شده و در راستای ارتقاء شفافیت مالی مقرر شد هیأتی مرکب از تعدادی از اعضای منتخب شورای عالی و بازرسان منتخب مجمع عمومی تشکیل و با بررسی دقیق و جامع ادعاهای مطروحه و مستندات آن طی مدت 15 روز گزارش خود را به شورای عالی ارائه کنند.

وی بیان داشت: شورای عالی شب گذشته مصوب کرد به منظور اطمینان از صحت جریان امور ، فعالیت‌های اقتصادی عمده در جمعیت هلال احمر، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه و وابسته تا تهیه گزارش موصوف متوقف شود.
 
در جلسه ۶ ساعته شورای عالی هلال‌احمر چه گذشت؟
وی چند روز پیش نیز در پیامی دیگر اعلام کرده بود شفافیت بیشتر در حوزه مالی پرهیز از حواشی بی‌فایده و حفظ سرمایه‌های جمعیت مطالبه جدی ما به نمایندگی از داوطلبان و پرسنل زحمتکش هلال‌احمر است البته روابط عمومی هلال‌احمر در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که جلسه به هیچ عنوان فوق‌العاده نیست و این جلسه طبق روال همیشگی برگزار می‌شود.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.