آخرین خبرپشت پرده یک اتهام تاریخی؛اولین متهم مذاکره با آمریکا در اوایل انقلاب چه کسی بود؟
2بازدید
۰

معاون گردشگری استان تهران به آژانس‌ها اخطار داد:

برخورد با عاملان اسکان مسافران در اماکن غیرمجاز

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران با ارسال بخشنامه‌ای، دفاتر خدمات مسافرتی را به اسکان مسافران در مراکز اقامتی دارای مجوز از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملزم دانست.

به گزارش ایسنا، شهرام علیمحمدی بدون اشاره به تخلفات صورت گرفته در مراکز اقامتی غیرمجاز، گفت: هیچ تضمینی در تامین امنیت، بهداشت و سلامت در مراکز اقامتی غیرمجاز وجود ندارد و به عنوان خط قرمز در صیانت از حق مسافران با دفاتری که برای کاهش هزینه یا سایر موارد به اسکان مسافران در این مراکز اقدام می‌کنند برخورد قانونی می‌شود.

علیمحمدی از گردشگران خواست قبل از بستن قرار داد در مورد محل اقامت دارای مجوز اطمینان حاصل کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف موارد را به کمیته رسیدگی به شکایات معاونت گردشگری به شماره ۸۸۹۳۴۸۴۴ تا ۵ اطلاع دهند.

معاون گردشگری استان تهران تعداد دفاتری که به اسکان مسافران در مراکز غیر مجاز را داشته‌اند بسیار اندک دانست و تاکید کرد: صنعت گردشگری در مقابل چنین تخلفاتی حتی در مقیاس کم بسیار آسیب‌پذیر است که در نهایت بی‌اعتمادی گردشگران را موجب خواهد شد.

کمتر از ۲۰۰۰ آژانس مسافرتی در تهران فعالیت دارند که بیشترین تمرکز آن‌ها بر اجرای تورهای استانی خارج از محدوده تهران و خارج از کشور است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.