آخرین خبرقاتل مامور پلیس در آخرین لحظات بخشیده شد
42بازدید

بازیگران سریال «بانوی عمارت» پیش و پس از گریم

بازیگران سریال «بانوی عمارت» پیش و پس از گریم

عزیرالله حمیدنژاد درباره گریم بازیگران بانوی عمارت می‌گوید: ما تلاش کردیم تا آنجا که ممکن است از کسانی استفاده کنیم که کمتر جراحی کرده‌اند و از نظر فیزیکی مناسب شخصیت موردنیاز فیلمنامه هستند. در انتخاب نابازیگران مشکل چندانی نداشتیم چون کسانی را انتخاب کردیم که با ویژگی‌های مورد نظر ما مطابق باشند.

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، طراحی چهره‌ یکی از مهمترین حرفه‌ها در سینما، تئاتر و تلویزیون به شمار می‌آید. اهمیت این حرفه در سریال‌های تاریخی به مراتب بیشتر از دیگر آثار است. چراکه طراح چهره‌پرداز در این سریال‌ها نقش مهمتری در نشان دادن شخصیت واقعی کاراکترها در صورت بازیگران دارد و علاوه بر اضافه کردن جنبه بصری به اثر، می‌تواند به بازیگر نیز در باور کردن شخصیت نمایشی کمک ویژه‌ای کند. به این صورت مخاطبان و مردم نیز شخصیت‌های ارائه شده در یک سریال تاریخی که در دوره‌ای متفاوت از زمان امروز زندگی می‌کنند را راحت‌تر باور می‌کنند.

آثاری همچون سریال سربداران، هزاردستان، امام علی(ع) و موادری از این دست نمونه‌های خوبی برای این موضوع به شمار می‌آیند. چراکه هر کدام از این آثار برای طراحی چهره شخصیت‌ها اهمیت ویژه‌ای را قائل بودند و حتی بازیگرانشان در اظهارنظرهای خود، به این موضوع اشاره کردند که گریم تا چه اندازه در کارشان تاثیرگذار بوده است.

به عنوان مثال بارها دیده‌ایم که داریوش ارجمند (بازیگر نقش مالک اشتر در سریال امام علی(ع)) تا چه اندازه از گریم‌های این فیلم تعریف کرده و آن را در باورپذیر کردن نقش‌ها تاثیرگذار می‌داند. همه این موضوعات نشان از اهمیت بالای حرفه چهره‌پردازی به خصوص در سریال‌های تاریخی دارد.

اما متاسفانه با وجود اهمیت طراحی چهره‌پردازی شخصیت‌‌های نمایشی، ما بعضا شاهد کم‌توجهی به این حرفه هستیم. به صورتی که همواره آثاری در تلویزیون به نمایش گذاشته می‌شوند که آنچنان که باید این حوزه را جدی نگرفته و تنها به زیبایی چهره‌ها فکر کرده‌اند.

سریال «بانوی عمارت» تازه‌ترین اثر تاریخی تلویزیون بوده که به هر دلیلی توانسته بسیاری از مخاطبان را به سوی خود جذب کند.

عزیز‌الله حمیدنژاد کارگردان این سریال در این باره این‌طور توضیح می‌دهد: من به عنوان کارگردان سعی می‌کنم صورت‌های طبیعی‌تر را انتخاب کنم. چون طبیعت زیبایی خاص خودش را دارد. حتی اگر آن صورت دچار نقصی هم باشد من باز هم این صورت طبیعی را به غیرطبیعی ترجیح می‌دهم. اما به هر حال ما در انتخاب بازیگران تا حدی دچار محدودیت هستیم.

وی در ادامه می‌گوید: ما تلاش کردیم تا آنجا که ممکن است از کسانی استفاده کنیم که کمتر جراحی کرده‌اند و از نظر فیزیکی مناسب شخصیت موردنیاز فیلمنامه هستند. در انتخاب نابازیگران مشکل چندانی نداشتیم چون کسانی را انتخاب کردیم که با ویژگی‌های مورد نظر ما مطابق باشند اما در مواردی که با بازیگر طرف هستیم دست‌مان بسته است ولی باز هم سعی کردیم با گریم آن جلوه امروزی را کمتر کنیم.

توضیحات این کارگردان تا حدی قابل قبول است. چراکه امروزه بسیاری از بازیگران برای زیبایی دست به جراحی می‌زنند و این موضوع مشکلاتی را برای گروه تولید فیلم‌ها به همراه آورده است.

البته گریم‌های بانوی عمارت نیز آنچنان معرف شخصیت‌های ارائه شده در این سریال نیستند و انگار بیشتر زیبایی مدنظر گروه تولید بوده است. چراکه براساس اسناد تاریخی باقی مانده در دوره قاجار نیز می‌توان به این موضوع پی برد که تا چه حد زنان بانوی عمارت با زنان دوران قاجار متفاوت هستند. با این تفاسیر بازهم اگر بخواهیم گریم‌های ارائه شده در این سریال را با سریال‌های دیگری که بعضا مخاطبی هم نداشتند مقایسه کنیم، نمی‌توان به آنها لفظ بد را داد و تا حدی آبروی تلویزیون را حفظ کرده‌اند.

در ادامه عکس‌های قبل و بعد از گریم‌ برخی از بازیگران اصلی این سریال را انتشار دادیم:

{$sepehr_album_33284}

بانوی عمارت

حسام منظور که در سریال بانوی عمارت نقش شازده ارسلان قوانلوی قاجار را ایفا می‌کرد.
حسام منظور که در سریال بانوی عمارت نقش شازده ارسلان قوانلوی قاجار را ایفا می‌کرد.
مریم مومن که در سریال بانوی عمارت ایفای نقش فخر الزمان را برعهده داشت.
مریم مومن که در سریال بانوی عمارت ایفای نقش فخر الزمان را برعهده داشت.
مینا وحید که در سریال بانوی عمارت شخصیت جواهر را ایفا می‌کرد.
مینا وحید که در سریال بانوی عمارت شخصیت جواهر را ایفا می‌کرد.
پانته‌آ‌پناهی‌ها که در سریال بانوی عمارت ایفای نقش افسرالملوک را برعهده داشت.
پانته‌آ‌پناهی‌ها که در سریال بانوی عمارت ایفای نقش افسرالملوک را برعهده داشت.
شبنم فرشاد‌جو که در سریال بانوی عمارت نقش مهر‌النسا را برعهده داشت.
شبنم فرشاد‌جو که در سریال بانوی عمارت نقش مهر‌النسا را برعهده داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۸ ۰۸:۴۳

خانم فرشادجو قبل از گریم زیباتر از بعد از گریم است

علي فلاح۱۳۹۷/۱۰/۱۸ ۰۸:۴۰

سريال خيلي خوبي بود

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۸ ۰۴:۴۶

شروع خوبی داشت تداومش برای مخاطب انگیزشی بود اما
پایانی غیر منتظره درمجموع ازاقبال خوبی برخوردار بود
اگربه این سرعت به انتهای داستان نمی رسید.

A.sara80۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۲۱:۰۵

فقط بگم عالییییی،ای کاش فصل دو رو هم بسازند

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۴:۵۴

بسمه تعالی
حالا که چی!!!؟؟؟؟!!!

گلی۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۴:۱۳

همچین میگه گریم انگار اواتار درست کرده

رضا۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۱:۴۵

با سلام دست مریزاد میگم به همه دست اندر کاران و بازیگران این سریال که با اقبال خوب عمومی هم مواجه گردید . اما در خصوص گریم ها باید بگویم نه اینکه گریم ها خوب نبود اما تفاوت گریمها هم آنچنان نیست که با چهره شخصیت ها تفاوت داشته باشد گریم در عین سادگی و زیبایی رعایت شده.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۱:۳۳

سریال خوبی بود . اما از صداو سیما با رقبای بسیار که اغلب هم خارج از قاعده عرفی جامعه بازی میکنند باید و شایسته است صداو سمیا از نویسندگان و کارگردانان نخبه دعوت بعمل آورد. و با راه دادن کار نابلدان بی تعهد راه را بر روی کار بلدهای متعهد نبندند.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۰:۵۱

قسمت اخرش خیلی بی معنا تمام شد و احتمالا سری دوم ان را میسازند؟؟؟؟
فراز و فرودهایی داشت اما در مجموع خوب ساخته بودند و قسمتهای اخرش را خیلی فشرده کرده بودند.

یکی۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۰:۴۹

تغییر زیادی نکردن در بین مردان شازده و در بین زنان فخرالزمان خوشتیپ بودن

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۰:۳۲

واقعا زیبا بود. بعد از سالها یک سریال خوب دیدم. دلم برای همه نقشها تنگ میشه

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۰:۲۹

واقعا کف کردم از اینهمه تغییر در چهره . ادمو یاد گریم فیلیم کیمیا میندازه

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۰:۰۹

همه قیافه های شکست خورده که به افرادی قدرتمند تبدیل شدند

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۰:۰۶

چی بودن...چی شدن!!!

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۰:۰۴

خدا وکیلی خیلی کار نبرده ، خودشون همین شکلین. فرقی زیادی نکردن. مفت چنگ گریمور.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۰:۰۴

خوب قالب کرده اند خوب

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۰۹:۵۶

حسام منظور واقعا خیلی جذابتر شده

زنبورک۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۰۹:۵۰

الحق که بعداز گریم لباسهاشون خیلی تغییر کرده.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۰۹:۳۶

چقدر گریم سنگینی داشتن!

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۰۹:۱۳

خخخخخخخ

ایرجی۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۰۹:۰۲

اینا گریم شدن ؟ یعنی واقعا به گریمور بابت این ها پول هم می دن ؟؟؟

ابراهيم۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۰۸:۵۳

واقعا براي صدا و سيما متاسفم باپول مردم سريالي ميسازد 150 سال از تارخ گذشته

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.