آخرین خبرکره‌جنوبی در نزدیکی تنگه هرمز به دنبال چیست؟
10بازدید
۰

مصر: رسانه آمریکا سخنان سیسی را تحریف کرده است

یک وکیل مدافع مصری مدعی شد،‌ شبکه خبری "سی‌بی‌اس" آمریکا مصاحبه‌ای را که با سیسی انجام داده، تحریف کرده است و باید جریمه دهد.

یک وکیل مدافع مصری مدعی شد،‌ شبکه خبری "سی‌بی‌اس" آمریکا مصاحبه‌ای را که با سیسی انجام داده، تحریف کرده است و باید جریمه دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، "باسم وهبه"، وکیل مدافع دادگاه فرجام و دادگاه عالی قانون اساسی مصر دعوی را علیه شبکه "سی‌بی‌اس" آمریکا در دادگاه بدوی در شمال قاهره اقامه کرد و خواهان پرداخت جریمه توسط این شبکه شد. وی این شبکه خبری را به تحریف مصاحبه عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر متهم کرد.

وی خواستار پرداخت جریمه به مبلغ ۱۰۰ پوند شد، چراکه به گفته وی شبکه "سی‌بی‌اس سخنان سیسی را به گونه‌ای که شایسته مصر و رئیس جمهور نبوده"، تحریف کرده است.

وهبه همچنین ابلاغیه‌ای به دادستان کل ارائه داده تا مسؤول این مصاحبه را در لیست افراد تحت پیگرد قرار دهد.

پیشتر شبکه آمریکایی مذکور مصاحبه‌ای که با سیسی انجام داده بود، منتشر کرد که حتی پیش از پخش آن جنجال گسترده‌ای به راه افتاد، زیرا این شبکه اعلام کرد، سفیر مصر در آمریکا خواسته این مصاحبه پخش نشود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.