آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

واکنش ظریف به سخنرانی ضد ایرانی ترامپ

وزیر خارجه ایران در واکنشی توئیتری به سخنرانی ضد ایرانی رئیس‌جمهور آمریکا در کنگره این کشور به سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: «ایرانی‌ها در حال جشن گرفتن 40 سال پیشرفت که به رغم فشارهای آمریکا حاصل شده، هستند».

به گزار «تابناک» به نقل از فارس، وزیر خارجه ایران، ساعتی بعد از سخنرانی سالیانه رئیس‌جمهور آمریکا در کنگره این کشور و تکرار مواضع ضد ایرانی او تاکید کرد که علیرغم مواضع خصمانه و دشمنی‌های واشنگتن، «ایرانی‌ها در حال جشن گرفتن ۴۰ سال پیشرفت هستند».

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد امروز چهارشنبه با حضور در ساختمان کنگره این کشور، دومین سخنرانی سالانه خود در این نهاد قانونگذاری را ایراد کرد.

او در بخشی از این سخنرانی با تکرار ادعاهای همیشگی علیه ایران، گفت از کشوری که مرگ بر آمریکا می‌گوید، چشم برنمی‌دارد و سخت‌ترین تحریم‌ها را علیه مردم ایران اعمال کرده است.

«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در واکنش به این سخنرانی در صفحه توئیتر خود به سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نوشت: «ایرانی‌ها شامل هموطنان یهودی‌ما در حال جشن گرفتن 40 سال پیشرفت علیرغم فشارهای آمریکا هستند».

او افزود: «دونالد ترامپ باز هم در سخنرانی سالیانه 2019 خود (در کنگره آمریکا) علیه ما اتهام‌هایی مطرح کرد، دشمنی آمریکا سبب شده که این کشور از دیکتاتورها، قصاب‌ها و تندروهایی که فقط خرابی در منطقه ما ایجاد کرده‌اند، حمایت کند».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.