آخرین خبرادعای تازه ترامپ در مورد حمله به ایران
1بازدید
۰

سقوط بهمن در محور کرج-چالوس جان یک نفر را گرفت

معاون امداد و نجات هلال احمر استان البرز از کشف جسد یک جوان تبعه افغانستان در ریزش بهمن در محدوده روستای ولایت رود در محور کرج-چالوس خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، محمدحسین وطنی با اشاره به محبوس شدن یک جوان در سقوط بهمن در روستای ولایت رود در محور کرج-چالوس اظهار داشت: عصر روز گذشته سقوط بهمن در روستای ولایت رود به هلال احمر گزارش شد.

وی افزود: بلافاصله پس از این حادثه نیروهای هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند که تا صبح امروز در حال تلاش برای پیدا کردن یک مفقود این حادثه بودند.

معاون امداد و نجات هلال احمر استان البرز با بیان اینکه نیروهای محلی نیز در این حادثه تلاش زیادی متحمل شدند،گفت: جسد جان باخته این حادثه امروز از زیر برف بیرون کشیده شد، این جوان 28 ساله و از اتباع افغانستانی‌ بود که در این حادثه جان باخته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.