آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
9بازدید

بونجاح: خط دفاع و دروازه بان پرسپولیس قدرتمندند

مدیر تیم فوتبال السد قطر در حالی که تیمش با یک گل آفساید برنده مسابقه شد، مدعی شد داور کره‌ای این تیم را از رسیدن به چند گل در بازی با پرسپولیس محروم کرد!

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از روزنامه الوطن قطر، محمد غلام البلوشی پس از پیروزی یک بر صفر شب گذشته (سه‌شنبه) تیم السد برابر پرسپولیس در هفته دوم گروه D لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: از این پیروزی و تلاش بازیکنان السد در تمام طول بازی خوشحال هستیم. بازیکنان السد مصمم برای رسیدن به پیروزی بودند که می‌تواند به ما برای بازی‌های آینده انگیزه زیادی دهد.

وی سپس با انتقاد از داور بازی گفت: او در حد و اندازه قدرت این بازی بود و السد را از رسیدن به چند گل محروم کرد. 2 پنالتی ما را علاوه بر مردود اعلام کردن گل بونجاح در پایان نیمه نخست نگرفت. امیدوارم کنفدراسیون فوتبال آسیا این مسئله را برای بازی‌های بعدی مورد نظر قرار دهد. بازی سختی بود و پرسپولیس در فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا تا بازی فینال پیش رفت. خط دفاعی و دروازه‌بان قدرتمندی دارند. سخت تلاش کردیم و در دقیقه پایانی به پیروزی رسیدیم. زننده گل السد و بهترین بازیکن بازی با پرسپولیس ادامه داد: شادی من پس از گلزنی طبیعی بود زیرا السد بازی سختی داشت و در سخت‌ترین لحظه به گل رسیدیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.