آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

نجات گردشگران از سیلاب روستای حصار مشهد

رئیس مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: 20 گردشگر که در سیلاب و روان آب روستای حصار در نزدیکی بند گلستان مشهد گرفتار شده بودند نجات یافتند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، حسن گودرزی افزود: این گردشگران که سرنشین پنج خودرو بودند در حال عبور از روان آب ایجاد شده به واسطه بارندگی و سرریز شدن بند گلستان گرفتار شدند که با حضور به موقع نیروهای امدادی خودروهایشان از آب رها شد و نجات یافتند.

وی اضافه کرد: هم اکنون گردشگران در سلامت هستند و به محلی امن منتقل شده اند.

رئیس مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: هم اکنون دو اکیپ امداد و نجات سیلاب در منطقه حصارگلستان مستقر هستند تا در صورت بروز هر حادثه احتمالی امدادرسانی کنند.

روستای حصار گلستان بزرگترین روستای بخش طرقبه است که در پنج کیلومتری مشهد قرار دارد. این روستا نیمه ییلاقی و یکی از مناطق گردشگری محسوب می شود که هم اکنون با جدا شدن طرقبه از مشهد جزئی از شهرستان طرقبه - شاندیز (بینالود) به حساب می آید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.