آخرین خبرترامپ وزیر جنگش را تهدید به استیضاح کرد
3بازدید
۰

رایزنی برای رفع مشکل رستوران‌های دانشجویی

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به کمبود گوشت در برخی شهرها اعلام کرد: در سال تحصیلی جدید رایزنی‌هایی صورت گرفته تا رستوران‌های دانشجویی تأمین شده و مشکلی نداشته باشند.

به گزارش مهر، مجتبی صدیقی درباره اینکه آیا تورم موجود در جامعه بر روی کیفیت غذای دانشجویی اثر گذاشته یا خیر گفت: در شروع سال تحصیلی ۹۷ با مشکل افزایش قیمت مواد غذایی روبرو شدیم. این مسئله باعث شد که استفاده دانشجویان از فضای رستوران و غذاخوری‌ها افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: مقداری هم در ابتدای ترم در تأمین مواد اولیه با مشکل مواجه بودیم که با هماهنگی که با وزارتخانه‌های صنعت و جهاد کشاورزی صورت گرفت، اقلام اساسی با نرخ دولتی مصوب تأمین شد و مقداری هم از سازمان هدفمندی‌ها کمک گرفتیم و مشکل دانشگاه‌ها را رفع کردیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: در نیم سال جدید تحصیلی نیز بحث تأمین گوشت مطرح است. در برخی شهرها با کمبود مواجه هستیم که اخیراً صحبت‌هایی صورت گرفته و قول داده‌اند که رستوران‌های دانشگاه‌ها را تأمین کنند و ما مشکلی نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: در کیفیت غذا نیز در سال ۹۷ مشکلی نداشتیم، درباره افزایش قیمت غذای دانشجویی در سال ۹۸ نیز اگر افزایشی داشته باشد درصد اندکی خواهد بود که هر ساله انجام می‌شود تا دانشجویان نیز متحمل سختی نشوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.