میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کارتخوان، ارتباطی با فرار مالیاتی پزشکان ندارد

کد خبر: ۸۹۷۰۰۱
| |
4123 بازدید

رییس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به مباحث مطرح شده درباره نصب کارتخوان در مطب پزشکان، با بیان اینکه اکثر پزشکان از کارتخوان استفاده می‌کنند، گفت: در مجموع سازمان نظام پزشکی از هر اقدامی که منجر به تسهیل خدمت به مردم و بیمار شود، استقبال می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا ظفرقندی در نشستی خبری درباره نصب کارتخوان در مطب پزشکان، گفت: بحث‌ها در این ارتباط واقعی نیست و اکثر پزشکان از کارتخوان استفاده می‌کنند. نظر سازمان نظام پزشکی بر این است که هر اقدامی منجر به تسهیل خدمت به مردم و بیمار شود، از آن استقبال می‌کند.

وی ادامه داد: آنچه که مورد اعتراض است، این است که اگر موضوعی در مجلس مطرح می‌شود، باید برای همه صنوف باشد؛ چرا در مجلس مبحثی را برای یک صنف خاص مطرح می کنند. کارتخوان باید برای همه صنوف باشد.

وی گفت: از طرفی با تبلیغات سوء بحث کارتخوان را به فرار مالیاتی ربط می‌دهند؛ در حالیکه بر اساس اظهار صریح مسوولین سازمان مالیاتی، کارتخوان ارتباطی با فرار مالیاتی پزشکان ندارد. به هر حال ما از قانون تبعیت می‌کنیم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات