مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

فحاشی به وزیرورزش و دستور برکناری فتحی

هواداران عصبانی استقلال تا هنگام خروج از ورزشگاه به شعار‌های خود علیه سلطانی‌فر و فتحی ادامه دادند که البته این شعار‌ها بیشتر همراه با ناسزا‌هایی تند بود.
کد خبر: ۸۹۷۲۲۸
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۱ 07 May 2019
|
6583 بازدید
|
۱

بار دیگر استقلال در یک جام ناکام شد و باز هم هواداران آبی خواهان برکناری و استعفای مدیران شدند و البته یقه مسوولان وزارت ورزش را گرفتند.

به گزارش تابناک ورزشی، پایان دیدار تیم‌های استقلال ایران و الدحیل قطر که نتیجه آن تساوی یک - یک و البته حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا بود، با حاشیه‌های زیادی همراه شد. پس از سوت پایان بازی، پژمان منتظری به سمت داور مسابقه رفت و به شدت به او اعتراض کرد.

سیدمهدی رحمتی به سمت سیدحسین حسینی رفت و به هم‌تیمی خود «خسته نباشید» گفت. یکی از نفراتی که پس از پایان بازی مورد هجمه هواداران قرار گرفت، امیرحسین فتحی بود که هواداران استقلال از مدیرعامل این باشگاه می‌خواستند از استقلال برود. شعار‌های زشت و منشوری هواداران استقلال در ادامه علیه سلطانی‌فر و سپس علیه فتحی ادامه پیدا کرد.

هواداران عصبانی استقلال تا هنگام خروج از ورزشگاه به شعار‌های خود علیه سلطانی‌فر و فتحی ادامه دادند که البته این شعار‌ها بیشتر همراه با ناسزا‌هایی تند بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۷
نژاد برتر فرزندان کوووووووووروش
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟