آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
6بازدید
۱

دستگیری سارق حرفه‌ای در یک بیمارستان

فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق حرفه‌ای که از بیماران و یا همراهان آن‌ها اموال شخصی شان را در بیمارستان میلاد سرقت می‌کرد، خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ "عباس کرمی": از چندی پیش ماموران در جریان سرقت‌های سریالی پول، مدارک و گوشی از بیماران و یا همراهان آن‌ها در بیمارستان میلاد قرار گرفتند که با توجه به حساسیت موضوع تحقیقات پلیسی به صورت محسوس و نامحسوس در بیمارستان آغاز شد.

وی گفت: تا اینکه شب گذشته متهم دوباره برای سرقت به بیمارستان مراجعه که هنگام سرقت گوشی یکی از بیماران توسط ماموران انتظامی بیمارستان شناسایی و به دفتر پلیس هدایت شد.

این مقام انتظامی تصریح کرد: متهم که چاره‌ای جز به اعتراف نداشت، در همان لحظه اول لب به سخن گشود و به حرم ارتکابی اعتراف کرد.
فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری پایتخت، افزود: در بررسی سوابق متهم مشخص شد وی سابق بر این نیز تحت عنوان همین جرم در بیمارستان میلاد دستگیر شده است.

وی خاطر نشان کرد: با تحقیقات اولیه پلیسی، متهم برای تکمیل پرونده و سیر مراحل قانونی تحویل کلانتری ۱۳۷ نصر شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۲۸ ۱۴:۱۷

ای بابا دستگیری قبلیش چه فایده ای داشته

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.