آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
1بازدید

بروز حملات قلبی صبحگاهی شدیدتر است

طبق نتایج یک مطالعه جدید، زمان روز بر شدت دردها، از آلرژی گرفته تا حملات قلبی، تاثیر می گذارد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محققان دانشگاه ژنو سوئیس عنوان می‌کنند حملات قلبی که عمدتاً در صبح اتفاق می‌افتند از حملات قلبی در شب شدیدتر هستند.

یافته‌های مطالعاتی نشان می‌دهد زمان روز بر شدت بیماری تأثیر دارد و واکنش‌های ایمنی تحت کنترل ریتم شبانه روزی هستند.

به گفته محققان، تعداد سلول‌های سفید خون براساس ریتم شبانه روزی در نوسان است.

در این مطالعه، محققان در بررسی مطالعات جداگانه به مقایسه تأثیر ریتم شبانه روزی تحت شرایط عادی، التهاب و بیماری پرداختند.

«کریستف شیرمن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «بررسی ریتم شبانه روزی می‌تواند ابزار مناسبی برای فهم کلی تعامل فیزیولوژیکی و وقوع وقایع وابسته به زمان باشد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۳۰ ۰۸:۴۹

سلام. آیا برخاستن در فاصله فجر تا طلوع آفتاب برای ادای فریضه نماز و وضو گرفتن با آب سرد می تواند از حملات قلبی بکاهد؟ اگر بله آیا حکمتی در نماز صبح است؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.