مبلغ رضایتنامه ۳۰۰ هزار دلاری، سه برابر شد
آیاندا پاتوسی رسما از استقلال جدا شد
جالب اینکه باشگاه کیپتاون سیتی حالا مبلغ ۹۰۰ هزار دلار را برای رضایتنامه پاتوسی تعیین کرده و با این اوصاف استقلالیها از خرید این بازیکن منصرف شدند.

باتوجه به مبلغ رضایتنامه تعیین شده برای آیاندا پاتوسی از سوی باشگاه کیپتاون، حضور او در استقلال منتفی شد.
به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه استقلال تا دیشب (دوشنبه) فرصت داشت که ۳۰۰ هزار دلار مبلغ فعالسازی بند خرید آیاندا پاتوسی را به باشگاه کیپتاون پرداخت کند، اما این کار صورت نگرفت. با این حال مدیران استقلال بیخیال این بازیکن نشدند و وارد مذاکرات جدیدی با این باشگاه آفریقای جنوبی شدند تا بتوانند بازیکن تاثیرگذار فصل گذشتهشان را حفظ کنند.
جالب اینکه باشگاه کیپتاون سیتی حالا مبلغ ۹۰۰ هزار دلار را برای رضایتنامه پاتوسی تعیین کرده و با این اوصاف استقلالیها از خرید این بازیکن منصرف شدند. البته مبلغ ۹۰۰ هزار دلار اعلام شده از سوی باشگاه کیپتاون برای تمام باشگاههایی است که خواهان پاتوسی هستند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
به نظر من با توجه به اینکه طارمی قراره بره اروپا، پرسپولیس باید سریع این بازیکن رو بگیره.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.