تصادف پراید با تشک در بزرگراه همت!

رییس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از تصادف پراید با تشک در بزرگراه همت خبر داد.
به گزارش «تابناک»، سرهنگ مومنی در گفت وگو با ایسنا اظهارکرد: حوالی ساعت ۶:۲۰ دقیقه امروز یک دستگاه سواری هیوندا که تشک تختخواب را روی سقف خود بسته بود، در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید همت در حال حرکت بود که ناگهان در محدوده پل دهکده این تشک از سقف خودرو باز شد و روی یک دستگاه سواری پراید افتاد که پشت سر هیوندا در حال حرکت بود.
وی ادامه داد: با برخورد تشک با پراید، راننده این خودرو سواری ناگهان از مسیر خود منحرف شد و با از دست دادن تعادل وسیله نقلیه به شدت با گاردریلهای کناری بزرگراه برخورد کرد و متوقف شد.
رییس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه درپی این حادثه راننده پراید دچار مصدومیت شد، گفت: کارشناسان پلیس راهور نیز با حضور در محل اقدام به بررسی علت وقوع حادثه کردند که مشخص شد، سواری هیوندا به علت حمل بار غیر متعارف در این حادثه مقصر است.
مومنی در پایان تاکید کرد که برای حمل بار حتما باید از وانتبارها یا کامیونتها استفاده کرد و جابجایی بار با خودروی سواری غیرمجاز است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
کمپین "نه به وانت" داره به قدرت به راه خودش ادامه میده.
طرف هیوندا سوار میشه بعد تشک رو خودش حمل میکنه ؟
عجب پولداراییییییی
راننده هیوندا باید فقط اعدام شود!؟!؟!
ایرانی به وانت پول نمیده. نه به وانت.
اون راننده هیوندا احتمالا قبلا گاو سوار میشده
باسلام و عرض احترام. متاسفانه تیتر خبر و تصویر منتشر شده در ادامه آن ناهماهنگ و مغرضانه به نظر می رسد. متشکرم
هیوندای خسیس
درسته وانتی های کنار خیابون خیلی گرون میگیرند و دندون گردن ولی اینهایی که با اپلیکیشن ها میان و رزرو میشن دیگه این جوری هم نیستند ، من خودم بار داشتم که حدود 50 یا 60 تومن بیشتر نشده . اون وقت این آقا / خانم با ماشین چندصد میلیونی حاضر نیست 50 تومن خرج کنه تشک چند میلیونی رو جابجا کنه ؟
این آدم ها فقیر نیستند ولی ذهن فقیری دارند خدا کنه کسی کارش بهشون نیافته!!
... آنان که غنیترند محتاجترند
مدل هيوندا رو كه نگفته چي بوده كه شما روش قيمت گذاشتي شايد هيوندا آوانته بوده
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.