آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
1بازدید

برد ناپلئونی فرانسه در خانه ایسلند

نتایج انتخابی یورو۲۰۲۰|باخت انگلیس و گلزنی رونالدو

در دیدار حساس فرانسه مقابل ایسلند به برتری ارزشمند دست یافت و ترکیه با گل لحظه آخر از توقف مقابل آلبانی فرار کرد. پرتغال هم در ادامه گلزنی‌های رونالدو مقابل لوکزامبورگ به برتری دست یافت.

نتایج انتخابی یورو۲۰۲۰|باخت انگلیس و گلزنی رونالدو

انگلیس با شکست مقابل جمهوری چک صعودش را به تعویق انداخت و رونالدو به گلزنی‌های خود برای تیم ملی پرتغال تداوم بخشید.

به گزارش تابناک ورزشی، در چارچوب رقابت‌های مقدماتی یورو ۲۰۲۰ از ساعت ۲۲ و ۱۵ دقیقه ۷ دیدار در ۳ گروه برگزار شد که در مهم‌ترین دیدار انگلیس به مصاف جمهوری چک رفت و فرانسه مقابل ایسلند قرار گرفت.

در شبی که روند گلزنی هری کین از روی نقطه پنالتی برای انگلیس ادامه داشت، رکورد پیروزی صد درصدی سه شیرها در گروه A خراب شد. 

فرانسه-ایسلند-مقدماتی یورو 2020-France

شاگردان ساوت گیت در حالی به مصاف چک رفتند که در صورت برتری صعود خود را قطعی می‌کردند و در نهایت این دیدار در حالی که اولین باخت سه شیر در مرحله مقدماتی رقم خورد با برتری ۲ بر یک جمهوری چک به پایان رسید تا صعود انگلیس به تعویق بیافتد.

در دیگر دیدار حساس فرانسه مقابل ایسلند به برتری ارزشمند دست یافت.ایسلند در صورت پیروزی خانگی می توانست شانس خود برای راهیابی به یورو را افزایش دهد و حتی قهرمان جهان را برای رسیدن به یورو به چالش بکشد اما شکست آن‌ها در این دیدار و پیروزی ترکیه به این معناست که احتمالا فرانسه و ترکیه دو تیم صعودکننده از این گروه به یورو 2020 خواهند بود و ایسلند در بهترین حالت می‌تواند راهی پلی آف شود.

 

پرتغال هم در ادامه گلزنی‌های رونالدو مقابل لوکزامبورگ به برتری دست یافت. 

نتایج کامل دیدار‌های برگزار شده امشب

گروه A.
جمهوری چک ۲ - انگلیس یک

برای میزبان برابچ ۹ اوندراسک ۸۵ و هری کین ۵ پنالتی گلزنی کردند.

مونته‌نگرو صفر -بلغارستان صفر

در جدول گروه A. انگلیس با یک بازی کمتر و ۱۲ امتیاز با جمهوری چک هم‌امتیازی است.

 

گروه B.
پرتغال ۳ - لوکزامبورگ صفر

برای پرتغال برناردو سیلوا ۱۶ و رونالدو ۶۵ و گوئدس ۸۹ گلزنی کردند.

اوکراین ۲ - لیتوانی صفر

در این گروه اوکراین با یک بازی بیشتر و ۱۶ امتیاز در صدر و پرتغال با ۱۱ امتیاز دوم است.

پرتغال-لوکزامبورگ-مقدماتی یورو 2020

 

گروه H.
ایسلند صفر - فرانسه یک

برای فرانسه ژیرو پنالتی ۶۶ گلزنی کرد.

آندورا یک- مولداوی صفر

ترکیه یک - آلبانی صفر

جنک توسن ۹۰ برای ترکیه گلزنی کرد.

در این گروه فرانسه و ترکیه ۱۸ امتیازی هستند و ایسلند با ۱۲ امتیاز سوم است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.