رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

سفر اردوغان به ژاپن لغو شد

ناظران معتقد هستند که اردوغان برای رسیدگی به تهاجم این کشور علیه نیرو‌های کرد که هم اکنون در شمال سوریه در جریان است، این تصمیم را اتخاذ کرده است.
کد خبر: ۹۳۰۷۲۲
|
۲۵ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۱ 17 October 2019
|
5224 بازدید
تلویزیون دولتی ژاپن به نقل از دفتر «رجب طیب اردوغان» رییس جمهوری ترکیه اعلام کرد که وی سفر برنامه ریزی شده خود به ژاپن را لغو کرده است.

به گزارش ایرنا "ان. اچ. کی" روز پنجشنبه اعلام کرد قرار بود اردوغان هفته آینده برای شرکت در مراسم به تخت نشستن امپراطور «ناروهیتو» به ژاپن سفر کند.

یک سخنگوی رییس جمهوری هم به این تلویزیون گفته است که لغو این سفر به خاطر تغییرات در برنامه رییس جمهوری ترکیه است.

گزارش می‌افزاید ناظران معتقد هستند که اردوغان برای رسیدگی به تهاجم این کشور علیه نیرو‌های کرد که هم اکنون در شمال سوریه در جریان است، این تصمیم را اتخاذ کرده است.

ترکیه هفته گذشته حمله نظامی خود را در شمال سوریه کلید زد اردوغان گفت که این حمله نظامی «عملیات چشمه صلح» نام دارد و علیه حزب کارگران کردستان ترکیه (پ. ک. ک) و یگان‌های مدافع خلق (ی. پ. گ) است.

حمله ترکیه به شمال سوریه به رغم مخالفت‌های گسترده منطقه‌ای و جهانی صورت گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت