حمله به کاروان نظامی آمریکا در مسیر سوریه به عراق

سخنگوی طالبان ابراز امیدواری کرد که توافق با آمریکا تا پایان ژانویه امضاء شده و تعداد تروریست های آمریکایی در افغانستان کاهش یابد.
کد خبر: ۹۵۲۷۰۲
|
۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۰ 19 January 2020
|
3373 بازدید

سخنگوی طالبان ابراز امیدواری کرد که توافق با آمریکا تا پایان ژانویه امضاء شده و تعداد تروریست های آمریکایی در افغانستان کاهش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، سهیل شاهین سخنگوی طالبان امروز شنبه در سخنانی اعلام کرد که این گروه امیدوار است توافق با آمریکا تا پایان ماه ژانویه امضا شده و بر آن اساس تعداد تروریست‌های آمریکایی در افغانستان کاهش یابد.

سخنگوی طالبان در این خصوص گفت: توافق کردیم که تعداد نیروهای آمریکایی در روزهای منتهی به امضای معاهده صلح با واشنگتن کاهش یاید. در چند روز آینده همه چیز مشخص می‌شود.

این درحالیست که دُور جدید مذاکرات زلمای خلیل زاد نماینده آمریکا در امور افغانستان با نمایندگان طالبان چندی است دوباره آغاز شده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟