آخرین خبرپشت پرده یک اتهام تاریخی؛اولین متهم مذاکره با آمریکا در اوایل انقلاب چه کسی بود؟
3بازدید
۰

گزارش حسابرسی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نهایی شد

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: گزارش حسابرس و بازرس قانونی شرکت‌های فرهنگی - ورزشی استقلال و پرسپولیس در حال نهایی شدن است و بعد از هماهنگی‌های لازم روز برگزاری مجمع عمومی به طور فوق‌العاده به‌زودی اعلام می‌شود.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، جمشید تقی‌زاده، معاون وزیر ورزش و جوانان افزود: البته با وجود مصوبات قبلی دو شرکت استقلال و پرسپولیس هنوز برای تشکیل کمیته حسابرسی اقدامی نکرده‌اند و براساس مصوبه جدید هیات مدیره دو باشگاه آقای رسول‌پناه از پرسپولیس و کامران منزوی از استقلال به عنوان عضو مالی به این کمیته برای امور حسابرسی معرفی شده‌اند.

او گفت: نکته دیگر در زمینه دارایی‌های دو باشگاه، ساختمان مرکزی آن‌هاست که با مصوبه جدید کمیته واگذاری مقرر شد فدراسیون فوتبال نسبت به انتقال قطعی ساختمان‌های مرکزی متعلق به دوباشگاه استقلال و پرسپولیس اقدام کند.

مسوول پیگیری واگذاری دوباشگاه استقلال و پرسپولیس در پایان تصریح کرد: البته خبر خوب این که کمپ مرحوم حجازی و مستندات احراز مالکیت شرکت فرهنگی - ورزشی استقلال در اختیار اداره کل حقوقی و املاک قرار گرفته و ان‌شاءالله با طی تشریفات قانونی و بررسی مستندات اقدامات لازم در این مورد صورت گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.