آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
0بازدید

۷ نفر از اعضای شورای شهر قرنطینه شدند

عضو شورای شهر تهران اعلام کرد: ۷ نفر از اعضای شورا نه به خاطر خودشان بلکه برای رعایت حال سایرین قرنطینه شدند، ولی ما جلسات شورا را بدون وقفه ادامه می‌دهیم.

۷ نفر از اعضای شورای شهر قرنطینه شدند

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس: ابراهیم امینی نایب رئیس شورای شهر تهران در دویست‌امین جلسه شورای شهر اظهار داشت:‌برخی از همکاران ما امروز در شورا به دلیل ارتباط کاری که با شهردار منطقه ۱۳ داشته جهت رعایت حال سایرین و نه خودشان ترجیح دادند در قرنطینه باشند.

وی افزود: پس از اینکه موضوع تشکیل شدن یا نشدن صحن شورا مطرح شد سرانجام به جمع‌بندی رسیدیم که جلسات شورا بدون وقفه برگزار شود تا وظایفی که از سوی مردم به ما محول شده پیگیری شود. امیدواریم بهبودی کامل برای همه مبتلایان حاصل شود.

* ضرورت تعطیلی همه مراکز ورزشی

حجت نظری عضو شورای شهر تهران در دویست‌امین جلسه شورای شهر اظهار داشت: شهرداری باید همت ویژه‌تری در زمینه مقابله با کرونا داشته باشد که پیشنهاد حناچی شهردار تهران مبنی بر دستور کار قرار دادن ارائه خدمات غیرحضوری و الکترونیک بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه به نظرم در تعطیلی اماکن عمومی اهمال‌کاری شده است گفت: دوستان در وزارت بهداشت این موضوع را جدی‌تر مطرح کنند در برخی از شهر‌ها کرونا به نظر اپیدمی می‌رسد و مردم آن را چندان جدی نمی‌گیرند، چون جزئیاتی دقیقی در مورد این بیماری ندارند.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: وزارت ارشاد با تعطیلی مراکز فرهنگی اقدام خوبی انجام داد و به نظرم اجرای چنین اقداماتی بسیار حائز اهمیت است. همچنین بهتر بود صحن شورا امروز به صورت زنده در اینترنت نمایش داده می‌شد.

* فروشگاه‌های شهروند واسطه ارائه ماسک و مواد ضدعفونی شوند

نظری با بیان اینکه استخر‌ها به دلیل رطوبتی که دارند می‌توانند مکانی برای انتقال ویروس کرونا باشند گفت: تعطیلی مجموعه ورزشی حائز اهمیت است البته برخی مناطق به سلیقه خودشان این اقدام را انجام دادند، ولی سازمان ورزش باید برنامه‌ریزی یکپارچه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: روز گذشته وزارت بهداشت اعلام کرد که قرار است ماسک به صورت رایگان توزیع شود که به نظرم شرکت شهروند باید این آمادگی را داشته باشد تا واسطه ارائه ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده برای وزارت بهداشت شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۴ ۱۴:۱۰

حالا مگر به غير از تغيير اسم كوچه و خيابان ها چه كار مهمى انجام ميدن؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۴ ۱۴:۰۶

عضو شورای شهر گفته به نظرم باید این جلسه شورا پخش مستقیم بشود.
اونوقت چرا باید پخش مستقیم بشود؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۴ ۱۳:۰۰

در چین و سایر کشورهای دنیا کلیه ملزومات بهداشتی در مقابل ویروس کرونا اعم از ماسک و دستکش و ژل ضدعفونی رایگان و به وفور و البته اجباری است. تنها کشور دنیا که جان مردمش را خرید و فروش میکند ایران است که نرخ برای فروش ماسک تصویب کرده است.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۴ ۱۲:۵۹

قبلا که ابتلای شهردار منطقه 13 را تکذیب کرده بودند

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۴ ۱۲:۴۶

وای چه خوب میشد همه مسئولان ما را قرنطینه میکردن. والله اوضاع مردم ومملکت بهتر از الان میشد.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۴ ۱۲:۳۵

کاش همه آنها را قرنطینه میکردید تا خیال ما راحت می شد که تصمیمات شهر خراب کن اتفاق نمی افتد.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۴ ۱۲:۱۹

تا حالا که داشتید کرونای شهردارو تکذیب می کردید...............

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.