رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

ثبت رکوردهای جدید تولید برای فولادمبارکه

دستیابی به رکوردهای جدید تولید در نواحی مختلف تولید در فولادمبارکه به ثبت رسید.
کد خبر: ۹۷۹۸۰۹
|
۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۶ 21 May 2020
|
7049 بازدید

ثبت رکوردهای جدید تولید برای فولادمبارکه

مختار بخشیان معاون بهره برداری شرکت فولادمبارکه با اعلام این خبر اظهار داشت: کارکنان تلاشگر ناحیه آهن سازی توانستند رکورد غرور آفرین تولید ۷۱۶ هزار و پانصد تن آهن اسفنجی در واحدهای احیا به ثبت برسانند و رکورد قبلی این ناحیه با ۷۱۱ هزار و ۵۰۰ تن را که در فروردین ماه امسال به ثبت رسید، بهبود یابد.
بخشیان افزود: همچنین در واحد شهید خرازی ناحیه آهن سازی، نیز رکورد تولید ماهیانه آهن اسفنجی به میزان ۲۵۵ هزار و ۷۰۰ تن به ثبت رسید در حالی که رکورد قبلی این قسمت در فروردین ماه به مقدار ۲۵۱ هزار و ۶۰۰ تن بوده است.
معاون بهره برداری فولادمبارکه افزود: در مجتمع فولاد سبا نیز شاهد دست یابی به رکورد تولید ماهیانه کلاف گرم به میزان ۱۳۱ هزار و ۲۰۰ تن بودیم تا رکورد قبلی این مجتمع که در فروردین ماه سال جاری به میزان ۱۲۷ هزار و ۱۹۶ تن به ثبت رسیده بود، افزایش یابد.
وی تصریح کرد: همکاران پرتلاش نورد سرد نیز از این دومینوی رکورد بازنماندند و با تولید ماهیانه ۵۳ هزار و ۷۰ تن محصول در بازپخت شماره ۲ و در زنجیره قلع اندود، رکورد تولید ماهیانه خط تمپر به میزان ۱۳۰۰۷تن، خط قلع اندود به میزان ۱۰۲۴۲ تن و خط برش قلع اندود ۱ به میزان ۴۸۳۸ تن به جمع رکوردهای اردیبهشت ماه اضافه شدند.
بخشیان در پایان گفت: در ماه های ابتدایی سال به دلیل شرایط خاص تولید و مواجهه با کرونا ویروس، محدوریت هایی نیز همراه تلاشگران شرکت شد، ولی با همت و غیرت یک یک این تلاشگران عزیز، توانستیم با همکاری همه کارکنان، کارگران، شرکتهای پیمانکاری و پشتیبانی به رکوردهای جدید دست یابیم.

کوشا خودرو بین متن خبر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت