آخرین خبرترامپ برکناری هگست را بررسی می‌کند
2بازدید
۰

هشدار اسماعیل هنیه در باره بازداشت رهبران دینی

حماس طی بیانیه اقدام صهیونیست‌ها در بازداشت خطیب مسجد الاقصی را محکوم و در باره پیامد‌های آن هشدار داد.

هشدار اسماعیل هنیه در باره بازداشت رهبران دینی
به گزارش تابناک به نقل از فارس، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) مجموعه اقدامات ضد فلسطینی رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی را محکوم کرد و این اقدامات را نقض آشکار «حق عبادت و حق آزادی دست‌یابی به مساجد» دانست.

«اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی حماس امروز جمعه در واکنش به بازداشت شیخ «عکرمه صبری»، رئیس هیأت عالی اسلامی و خطیب مسجد الاقصی بیانیه صادر و در آن اقدامات صهیونیست‌ها از یهودی‌سازی قدس و تلاش برای سیطره بر اماکن مقدس در این شهر فلسطینی را محکوم و خواستار مقابله با این اقدامات شد.

هنیه در این بیانیه درباره بازداشت شخصیت‌های دینی فلسطینی در قدس و تلاش برای اعمال طرح‌های خبیثانه خود با سوء استفاده از شرایط ایجاد شده به دلیل کرونا، هشدار داد و گفت که این گونه اقدامات، هرگز اجرا و بر ملت، مقدسات و اراضی فلسطین تحمیل نخواهد شد.

رئیس دفتر سیاسی حماس از عبدالله دوم، پادشاه اردن و رهبران و حکام کشور‌های عربی و اسلامی خواست به مسئولیت و وظایف دینی و تاریخی خود در برابر آنچه که در قدس و مسجد الاقصی جاری است، عمل کرده و برای متوقف کردن طرح‌ها و توطئه‌های صهیونیستی اقدام کنند.

نیرو‌های اشغالگر رژیم صهیونیستی امروز جمعه با یورش به منزل شیخ «عکرمه صبری» خطیب مسجد الاقصی وی را دستگیر کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.