آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
8بازدید
۱۰

کرونا در آذربایجان شرقی بالاتر از میانگین کشوری است

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه اغلب مردم تبریز ماسک نمی‌زنند، گفت: بیماری در دو هفته اخیر در آذربایجان شرقی روند صعودی داشته و از متوسط کشوری پیشی گرفته و وضعیت نگران کننده است.

کرونا در آذربایجان شرقی بالاتر از میانگین کشوری است

به گزارش «تابناک»، ایرج حریرچی، در گفت‌وگوی خبری ساعت ۱۱ شب در شبکه سهند با بیان این مطلب اظهار کرد: ترددها و بازدیدهای امروز و دیروز و ترافیک سنگین ائل‌گلی، شلوغی پاساژها و مراکز خرید، فست فودها و بستنی‌فروشی‌ها از علت افزایش موارد مثبت در تبریز هستند.

وی اضافه کرد: وضعیت به گونه‌ای است که طی دو هفته اخیر در کل کشور، شاهد رشد صعودی بیماری کووید۱۹ هستیم که در برخی استان‌ها حدود دو برابر شده است.

به گزارش ایسنا، حریرچی با اشاره به افزایش روزانه‌ی مرگ و میر ناشی از کووید۱۹ در این استان، گفت: تعداد موارد بستری از ۴۰ مورد، به ۱۵۰ الی ۱۷۰ نفر در روز رسیده و آمار مرگ و میرهای روزانه ناشی از کرونا در آذربایجان شرقی با وجود اینکه به چهار نفر کاهش یافته بود، به ۱۵ نفر در روز رسیده که قابل توجه است.

وی تاکید کرد: تبریز، شهر فرهنگ و فرهیختگان و شهر اولین‌هاست، از ملت قهرمان آذربایجان خواهش می‌کنیم، بیشتر همکاری کنند.

وی متذکر شد: الان وقت تردد غیرضروری نیست، ما در مورد مدرسه و برگزاری کنکور، خیلی بحث می‌کنیم، الان وقت تردد غیرضروری نیست. آذربایجان، مقصد گردشگری بوده و این تشدیدکننده است.

حریرچی، رعایت فاصله گذاری و رعایت استفاده از ماسک و کاهش تردد را از ضروریات عنوان کرد و گفت: تا اطلاع ثانوی فرهنگمان را عوض کنیم. صله رحم ثواب دارد، اما الان برای سلامت مضر است.

وی با ابراز رضایت از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بیان کرد: عملکرد این دانشگاه به لحاظ پوشش و غربالگری واکسیناسیون و مراقبت‌های بهداشتی و درمانی به طرز قابل توجهی از متوسط کشوری بالاتر است، اما شیوع بیماری و مرگ و میر هم از متوسط کشوری بالاتر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۳۰ ۱۶:۴۷

مردم باید خودشان رعایت کنن.والا از دست دولت کاری بر نمیاد

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۳۰ ۱۴:۴۳

ما که همش تو خونه ایم،خیلی رعایت میکنیم فقط مجبورا بیرون میریم که اونم ماسک میزنیم خواهشا برای مراسمات عروسی و عزا چاره ای کنید جریمه ای لحاظ کنید هر کسی ماسک نزنه جریمه بشه از کشورهای منطقه مثل ترکیه یاد بگیرید ،این پاساژها رو تعطیل کنید ،اغذیه فروشی ها رو بهشون محدودیت اعمال کنید،انگار اصلا کرونایی نیست مسئولین و مردم هم بی خیال شدند،حالا اکثرا ماها رو هم مسخره میکنند و اسم قرنطینه بهمون برچسب زدند و میگند آخرش همه میگیرند چرا میترسید ،فقط باید قوانین دوباره اعمال بشه و مردم هم حتما همکاری کنند،با تشکر

کارمند دانشگاه علوم پزشکی تبریز۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۳:۵۶

با سلام استاندار چرا باز مثل عید تعطیل نمی کنه چرا اداره ها همه بازند و همه حضور دارند باید شیفت بندی انجام بده کمی از مراجعات اداری کم بشه دولت باید کلا پاساژ ها را برای حدود یک چند ماه تعطیل کنه همه مدارس غیر حضوری شوند اداره جات شیفت بندی بشه و ... ببینید باز چقدر آمار مرگ و میر میاید پایین. اخه گناه ما چیه که مجبوریم با این همه ارباب رجوع اضافی هر روز رودررو شویم.

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۳:۴۱

هفته پیش من رفتم هایپر می تبریز برای خرید ضروری منزل، خیلی ها ماسک نزده بودن، به ماموران فروشگاه گفتم چرا بعضی ها ماسک نزدن گفتن ما کاری نمیتونیم بکنیم... در حالی که میتوانستند خیلی راحت مانع ورودشان به فروشگاه بشوند.

طاهره۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۲:۵۱

کاش محرم عزاداری ممنوع میشد جناب آقای حریرچی

مردم کوتاهی میکنند و شما کوتاهی میکنید و آخرش آنچه که نباید بشود، می شود.

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۳:۲۳

همه شاهد بودید که رئیس دولت ایشان هم بشدت از برگزاری مراسم حمایت کرد . همیشه ودر هر اتفاقی مقصر مردم هستند نه اینها !!

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۱:۴۹

دلیلش هم واضع تر هست محرم ها عزاداری ها مراسم ها طبیعی بود بعده ۱۰روز کم کم ویروس خودش رو نشون بده و موج سوم بیاد

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۱:۱۲

عامل اصلی افزایش کرونا برگذاری مراسم عزاداری ماه محرم است

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۳:۲۱

بله دقیقا در همین تبریز هیچ محدودیتی در مراسمات مذهبی وجود نداشت . تازه اکثریت شرکت کنندگان و خیل عظیم تماشاگران هیچ کدام ماسک نداشتند .

صابر۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۱:۰۱

از استاندار بپرسین در این شرایط چه اقدامات خاصی برای کنترل کرونا انجام داده است. ایشان هم ظاهرا نشسته اند و فقط افزایش آمار و پرپر شدن انسانها رو نظاره می کنن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.