تصادف ۴ خودرو و مجروح شدن عابر پیاده

کد خبر: ۱۰۰۵۷۵۱
|
۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۳ 28 September 2020
|
5698 بازدید

سرتیم مرکز فرماندهی و کنترل پلیس راهور پایتخت از برخورد ۴ وسیله نقلیه در خیابان امیر کبیر و مجروح شدن عابر پیاده خبر داد.

به گزارش میزان، سرهنگ مجید رنجبر گفت: ساعت ۰۹:۰۰ صبح امروز وقوع یک فقره تصادف در خیابان امیرکبیر قبل از آزادگان به پلیس ۱۱۰ اعلام و تیمی از کارشناسان به همراه عوامل امدادی در نشانی مورد نظر حاضر شدند.

وی بیان داشت: با حضور کارشناسان و عوامل امدادی عابر پیاده که در این تصادف مصدوم شده بود به نزدیکترین مرکز درمانی انتقال یافت.

سرتیم مرکز فرماندهی و کنترل پلیس راهور پایتخت توضیح داد: بررسی اولیه حکایت از این داشت: سواری سمند که در این محدوده مشغول تردد بوده با سه دستگاه خودوری پراید، وانت پیکان و ۲۰۶ پارک شده برخورد و متوقف می‌شود و در این هنگام عابر پیادهی که قصد داشته خود را از این مهلکه نجات دهد، سواری سمند با وی برخورد و مصدوم می‌شود.

وی بیان داشت: تیم کارشناسی منطقه ۲۲ پلیس راهور خودروی سمند را به علت عدم رعایت فاصله عرضی مقصر این حادثه اعلام کردند.

رنجبر از رانندگان خواست: در هنگام رانندگی تمام حواس خود را به رانندگی معطوف کنند و از انجام هرگونه حرکاتی که تمرکز آن‌ها را به هم بریزد و حواس راننده را مشغول کار دیگری کند، جدا خودداری کنید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟