به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، علی اکبری مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه برداشت زعفران از سطح ۸۷ هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین آغاز شده است، گفت: از این میزان سطح زیر کشت ۱۳ ونیم هکتار بصورت نهال غیر بارور و ۷۳ و نیم هکتار بصورت بارور است.
به گفته اکبری، میانگین متوسط عملکرد این محصول را ۳ کیلوگرم در هکتار است که پیش بینی میشود بیش ۲۲۰ کیلو گرم زعفران تولید شود.
او اضافه کرد: در استان قزوین توسعه زعفران بخوبی انجام شده و اثرات کمی و کیفی مطلوبی دارد بخصوص در شهرستان قزوین، تاکستان، آبیک و بویین زهرا قابل توسعه است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: زعفران در صنایع رنگرزی، داروسازی، طب سنتی، صنایع غذایی، شیرینی، بستنی سازی، تولید عرقیات، اسانس، عطرسازی و آرایشی و بهداشتی، طعم دهنده مواد غذایی و شربتی، آرام بخش، ضد اسپاسم، اشتها آور، مقوی معده، درمان درد شکم و آسم موثر است و بعنوان یک ماده نشاط آور در جهان محسوب میشود.