آخرین خبرعکس: تسلیم استوارنامه سفرای کشورها به رییس جمهور
0بازدید
۰

آغاز برداشت زعفران در استان قزوین

برداشت زعفران از سطح ۸۷ هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین آغاز شده است.

آغاز برداشت زعفران در استان قزوین


به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، علی اکبری مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه برداشت زعفران از سطح ۸۷ هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین آغاز شده است، گفت: از این میزان سطح زیر کشت ۱۳ ونیم هکتار بصورت نهال غیر بارور و ۷۳ و نیم هکتار بصورت بارور است.

به گفته اکبری، میانگین متوسط عملکرد این محصول را ۳ کیلوگرم در هکتار است که پیش بینی می‌شود بیش ۲۲۰ کیلو گرم زعفران تولید شود.

او اضافه کرد: در استان قزوین توسعه زعفران بخوبی انجام شده و اثرات کمی و کیفی مطلوبی دارد بخصوص در شهرستان قزوین، تاکستان، آبیک و بویین زهرا قابل توسعه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: زعفران در صنایع رنگرزی، داروسازی، طب سنتی، صنایع غذایی، شیرینی، بستنی سازی، تولید عرقیات، اسانس، عطرسازی و آرایشی و بهداشتی، طعم دهنده مواد غذایی و شربتی، آرام بخش، ضد اسپاسم، اشتها آور، مقوی معده، درمان درد شکم و آسم موثر است و بعنوان یک ماده نشاط آور در جهان محسوب می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.