آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
4بازدید

توضیحات همتی درباره جلسه شورای هماهنگی اقتصادی

همتی درخصوص جلسه روز سه شنبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی با رهبر انقلاب نوشت: رهبرمعظم انقلاب در دیدار با اعضای شورایعالی هماهنگی اقتصادی راهبردهای مهمی را درخصوص مسائل اقتصادی مطرح فرمودند.

توضیحات همتی درباره جلسه شورای هماهنگی اقتصادی

به گزارش «تابناک»، عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی درباره جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی با رهبر انقلاب در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: امروز ۴ آذر ماه ۹۹ رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی راهبردهای مهمی را درخصوص مسائل اقتصادی مطرح فرمودند.

وی افزود: نکات اساسی در باب جهش تولید در زمینه‌های اساسی نفت - خودروسازی - نهاده‌های کشاورزی که بخش‌های مهم آن با مشارکت فعال کارشناسان بانک مرکزی تهیه شده است، نحوه تأمین غیر تورمی کسری بودجه، توجه به سرمایه گذاری و هزینه‌های عمرانی و نیز طرح‌های مهم برای تأمین معیشت دهک‌های پایین درآمدی، محور بیانات مقام معظم رهبری بودند.

همتی تاکید کرد: بانک مرکزی به عنوان متولی سیاست‌های پولی و ارزی و یکی از ارکان پیشبرد مطالبات رهبر معظم انقلاب، تمام تلاش خود را در کنار سایر بخش‌های دولت به کار خواهد بست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۰۹:۰۱

این ها درست چه زمانی اجرایی خواهد شد مهم است و اصلا با وجود شرایط فعلی و مسئولین فعلی قابل اجرا می باشد یا خود مسائل با وضعیت موجود در تناقض است؟!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.