آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
2بازدید
۱۱

واکسن آنفلوآنزای ایرانی به مرحله مجوز اخلاق رسید

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از قرار گرفتن واکسن آنفلوآنزای نو ترکیب ایرانی در مرحله اخذ مجوز اخلاق خبر داد.

واکسن آنفلوآنزای ایرانی به مرحله مجوز اخلاق رسید


به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص تولید واکسن آنفلوآنزای ایرانی گفت: یکی از شرکت های دانش بنیان در حال تولید واکسن آنفلوآنزای نوترکیب در کشور است، این واکسن برای اینکه بتواند کلینیکال ترایال (کارآزمایی بالینی) انسانی را شروع کند، اکنون در مرحله اخذ مجوز اخلاق است.

 

وی بیان کرد: در حال حاضر در دنیا دو نوع واکسن آنفلوآنزا تولید می شود که یکی از طریق تخم‌مرغ SPF و دیگری به طریق نوترکیب تولید می شود؛ واکسن های آنفلوآنزای تخم‌مرغی، از تخم مرغ اس پی اف درست می شود که در حال حاضر خود این تخم مرغ تحریم است و در واقع واکسن آنفلوآنزای تولید شده توسط شرکت های دانش بنیان، واکسن نوترکیب است.

قانعی افزود: در ایران کارهای مربوط به تولید واکسن آنفلوآنزای نوترکیب انجام شده است و به جز تعداد معدودی از کشورها که روی تکنولوژی آن کار کرده اند، مابقی کشورها این نو واکسن را ندارند.

وی یادآور شد: درحال حاضر این واکسن به میزان مورد نیاز برای انجام آزمایش های اولیه، تولید شده است.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری ادامه داد: در حال حاضر کمبود شدیدی در خصوص واکسن آنفلوآنزا در دنیا وجود دارد و کشور ما نیز از این مساله مستثنی نیست اما با توجه به اینکه دانش‌بنیان‌های ایرانی توان بالایی در تولید واکسن دارند، باید از این فرصت استفاده کنیم.

قانعی گفت: ستاد توسعه زیست فناوری همیشه یکی از اولویت‌های کاری خود را تولید و بومی‌سازی انواع واکسن‌های کاربردی در نظام سلامت قرار داده است و صنعت واکسن را رگ حیات نظام سلامت می‌داند.

پیش از این دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به فعالیت یکی از شرکت های دانش‌بنیان در زمینه تولید واکسن نوترکیب آنفلوآنزا گفته بود که با تولید این واکسن در کشور سال آینده از واردات واکسن آنفلوآنزا بی‌نیاز می‌شویم.

به گفته وی، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال تولید واکسن آنفلوآنزای نوترکیب در کشور است که بنابر اعلام آنها تا پایان شهریورماه کارهای مربوط به مطالعه بالینی این واکسن انجام و با دریافت مجوز وارد بازار می شود.

در حال حاضر کمبود شدیدی در خصوص واکسن آنفلوآنزا در دنیا وجود دارد اما قرار است این واکسن با همت سازمان غذا و دارو که به روش نوترکیب تولید شده است، به بازار ایران عرضه شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۵:۰۳

اگه بتونیم خودمون واکسن تولید کنیم خیلی بهتره ،خارجی ها معلوم نیست چه واکسنی به ما بفروشن یه موقع داخل واکسن مواد مضری به ایرانی ها غالب نکنن

محسن۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۴:۳۲

زنده باد

یکی۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۴:۱۹

تهران - ایرنا- مجری طرح كلان ملی 'كسب و انتقال دانش فنی تولید تخم مرغ SPF در ایران' از اجرای موفقیت آمیز این طرح درموسسه تحقیقات واكسن وسرم سازی رازی خبرداد وگفت: با اجرای این طرح ایران پس از آمریكا و آلمان و چند كشور معدود دیگر به باشگاه تولید كنندگان این تخم مرغ در جهان پیوست.

سال ۱۳۹۳

چیو باور کنیم؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۳:۳۶

بدین اول مسئولین امتحان کنند
البته اونا که امسال واکسن اروپایی دریافت کردند

sina۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۳:۰۸

به نظر من تا مجوز ارشاد را کسب نکرده به بازار نیاد

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۳:۰۲

مگه تو ایران اخلاق داریم

ساناز۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۲:۴۷

مجوز اخلاق یعنی هر کسی اخلاقش خوب باشه میزنن براش

ناظر برمناسبات۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۲:۴۵

کشورهای چین و روسیه و انگلیس که تقریباً بطور قابل قبولی تولیدش کرده اند و تا یکی دوماه هم بقیه کشورها یا تولید می کنن و یا اقدام به خریدش می کنن تا در همین زمستان این ویروس منحوس رو متوقفش کنن..و اگه پژوهشگران کشور ما هم تا یکی دوماه بتونن که واکسن ایرانیش رو تولید کنن که دستشون درد نکنه،، و گرنه نهادهای بالا دستی بهتره که این اقتصاد ورشکسته و این روح و روان نحیف مردم رو بیش از یکی دوماه دیگه سبک سنگین نکنن و با خرید قطعی محموله های واکسن و نابودی این بیماری در یکی دو ماه آینده، اقلاً از گرفتاری این بیماری راحت بشیم و به مشکلات الی ماشاالله دیگه مون بپردازیم!....

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۲:۱۲

لطفاً ازمایش را از مسئولین شروع کنید.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۱:۵۴

خب خدا رو شکر.به مرحله ای رسیده که کسی مشکلی باهاش نداره.

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۱۳:۵۷

بهش نرسیده، قراره برسه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.