آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
0بازدید

سهم صداوسیما از بودجه کشور چقدر است؟

لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور منتشر شد که بر اساس آن، سهم سازمان صداوسیما برای تولید برنامه‌های صوتی و تصویری از بودجه پیشنهادی، معادل ۲۶۱۹ میلیارد تومان است.

سهم صداوسیما از بودجه کشور چقدر است؟

به گزارش تابناک به نقل از  ایسنا، بر اساس جدول اعلام شده برای بودجه کل کشور در سال ۱۴۰۰، بودجه مصوب نهایی سازمان صداوسیما در سال ۹۹، مبلغ ۱۹۱۵ میلیارد تومان بوده است.

جزئیات این بودجه برای تولید برنامه‌های مختلف در سال ۱۴۰۰ شامل مواردی چون تولید و پخش برنامه برای صداوسیمای مراکز استانی، تولید و تامین برنامه در بستر فضای مجازی و شبکه‌های تعاملی، تولید و پخش سیمای سراسری و همچنین صدای سراسری است.

برنامه گسترش فعالیت‌های رسانه‌ای برون مرزی و تولید، تامین، پخش، خبر، گزارش‌ها و مستندات خبری هم در جزییات این بودجه گنجانده شده است.

ضمن اینکه سازمان صداوسیما همانند وزارت ورزش مکلف شده است که درآمدهای تبلیغاتی ناشی از پخش مسابقات ورزشی را نزد خزانه داری کشور واریز کند که این وجه به نسبت ۳۰ به ۷۰ به ترتیب در اختیار وزارت ورزش و صداوسیما قرار می گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۹:۴۹

حیف 1 ریال برای این سازمان ....

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۸:۲۳

صدا وسیما مگه هنوز وجود داره اینقدر پول میگیره برنامه های ابکی ،اخبار دروغ ارزش نگاه کردن و اعصاب رو داغون کردن نداره

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۷:۳۰

آقا من این بودجه مصوب رو تقسیم به ۸۵ میلیون کردم، شد حدود ۳۲هزار تومان که میشه سهم هر ایرانی تو این بودجه.
من بشخصه سهم خودم رو حلال نمیکنم که بخواد بره خرج شومن هایی نظیر حسینی بای و آمنه سادات و خیلی های دیگه بشه.

حسن۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۷:۲۲

صدا وسیما چهل سال از جیب ملت به اضافه درآمد هنگفت خودش چه کار کرده؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۷:۰۹

با این استودیوهای 150 تا 200 متری خب معلومه پول زیادی می خواد

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۷:۰۸

کاش بخشی از این پول مفتو بدن سویا و ذرت وارد کنن تا مرغ باز به پرواز درنیاد! مگه چند نفر توی ایران تلویزیون نگاه میکنن!

خویی۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۷:۰۱

هیچ کجای دنیا تلویزیون دولتی اینهمه کانال دولتی ندارد صداوسیما به اندازه یک ارتش نیرو دارد ولی متاسفانه کارایی ان در حد ندیدن است

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۶:۴۸

مردم که دیگه تلویزیون نگاه نمیکنن، چه دلیلی داره این هزینه ها ؟

Asd۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۶:۴۵

امسال امتحان کنید سه چهارم سهم صدا و سیما را بدهید به بهزیستی و کمیته امداد. بعد بررسی کنید ببینید چند نفر از مردم و از چه گروهی معترض می شوند!

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۶:۳۸

مگه به برنامه های صدا و سیما کسی نگاه میکنه؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۶:۳۴

صدا و سیما رو ببندید. پولش رو بدید به فقرا

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۸:۱۵

همش حیف و میل بیت الماله
ببندیدش همه خوشحالتر میشن

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۶:۰۱

چه خبره ؟!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۶:۰۱

جیب اینا انتها نداره

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۱۹:۵۷

چه دستاوردی داشته است تا الان؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.