آخرین خبرآتش‌سوزی ۲ نفتکش و یک ید‌ک‌کش متخلف در تنگهٔ هرمز
6بازدید
۰

کردستان، چهارمین شهید مدافع سلامت را تقدیم کرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: روز جمعه ۱۴ آذرماه ۹۹ کادر درمان استان یکی دیگر از نیروهای خود را در مبارزه با کرونا از دست داد و چهارمین شهید مدافع سلامت را تقدیم ملت ایران کرد.

کردستان، چهارمین شهید مدافع سلامت را تقدیم کرد

به گزارش «تابناک»، فرزین رضاعی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از همان روزهای نخست شیوع ویروس کرونا تاکنون شاهد تلاشی مجاهدانه از سوی کادر درمان استان کردستان بوده‌ایم.

وی افزود: در شهرستان‌های ۱۰ گانه استان شاهد تلاش شبانه روزی کادر درمان استان برای مبارزه با ویروس کرونا و کاهش آلام مردمی هستیم و در هر شبانه روز به چند صد نفر از بیماران کرونایی خدماتی خستگی ناپذیر ارائه می‌کنند.

رضاعی خاطرنشان کرد: متأسفانه باخبر شدیم که روز جمعه چهاردهم آذرماه یکی از همکاران کادر درمان سقز در این مسیر جان به جان آفرین تقدیم کرده است.

وی افزود: محمدرضا کریمی نسب مسئول اتاق عمل بیمارستان تأمین اجتماعی سقز به دلیل ابتلاء به ویروس کرونا به جمع شهدای مدافع سلامت پیوست و آسمانی شد.

وی خاطرنشان کرد: شهید محمدرضا کریمی نسب، از پرسنل خدوم بیمارستان تأمین اجتماعی سقز در سن ۴۶ سالگی متأسفانه بر اثر بیماری کرونا جان خود را از دست داد و چهارمین شهید مدافع سلامت کردستان شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.