آخرین خبردستگیری عاملان تیراندازی به پلیس در ایرانشهر
3بازدید

لوفتهانزا ۲۹ هزار کارمند خود را اخراج می‌کند

شرکت هواپیمایی لوفتهانزای آلمان اعلام کرد که قصد دارد تا پایان سال جاری 29 هزار نفر از کارمندانش را اخراج کند.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، شرکت هواپیمایی لوفتهانزای آلمان که بزرگ‌ترین شرکت هواپیمایی در سراسر جهان به شمار می‌رود، قصد دارد 29 هزار نفر از کارمندانش را تا پایان سال جاری اخراج کند.

این شرکت هواپیمایی و زیر مجموعه‌های آن شامل شرکت‌های هواپیمایی سوئیس، یورو وینگز، هواپیمایی اتریش و هواپیمایی بروکسل با توجه به اینکه انتظار ندارند تا سال 2025 شرایط تقاضا برای مسافرت‌های هوایی به دوران پیش از کرونا بازگردد، ناوگان‌ها، پروازها و کارمندان خود را کاهش داده‌اند.

روزنامه بیلید ام سونتاگ آلمان، در این باره گزارش داد که 20 هزار نفر  از کارمندان اخراجی لوفتهانزا در خارج از آلمان اخراج خواهند شد و این شرکت همچنین قصد دارد واحد کترینگ خود به نام LSG را که 7500 نفر کارمند دارد بفروشد و تعداد کل کارمندانش را به 109 هزار نفر برساند. قرار است طی سال آینده هم 10 هزار نفر نیروی لوفتهانزا در آلمان اخراج شوند. 

روزنامه آلمانی گزارش داده که شرکت لوفتهانزا تاکنون 3 میلیارد یورو از 9 میلیارد یورو کمک دولتی را که اوایل سال  جاری دریافت کرده بود را خرج کرده است.

کارستل اسپوهر، مدیرعامل لوفتهانزا، ماه گذشته گفته بود این شرکت 29 هزار نفر کارمند مازاد دارد. انتظار می‌رود لوفتهانزا فردا به صورت رسمی در این زمینه بیانیه‌ای را منتشر کند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.