مرگ دلفین چرخنده در سواحل کیش

رئیس اداره محیط زیست کیش با تایید پیدا شدن لاشه یک دلفین در سواحل این جزیره، گفت: در دو هفته گذشته این سومین دلفین مرده‌ پیدا شده در سواحل این جزیره است.
کد خبر: ۱۰۲۰۴۴۷
|
۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳ 10 December 2020
|
8349 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، مریم محمدی اظهار داشت: انتشار تصاویر مربوط به یک دلفین مرده در ساحل جزیره کیش از سوی مردم، صحت دارد و این دلفین شب گذشته در ساحل این جزیره پیدا شده است.

وی با اعلام اینکه لاشه این دلفین شب گذشته در ۲۰۰ متری سواحل جزیره کیش پیدا شد، افزود: با توجه به این که علائم خاصی بر روی لاشه دلفین مشاهده نشد،‌ احتمال مرگ به واسطه صید ترال یا برخورد با کشتی‌ منتفی است و احتمالا به دلایل طبیعی مرده است.

رئیس اداره محیط زیست کیش، جنسیت این دلفین را نر، و گونه‌ آن را چرخنده عنوان کرد و گفت: پوست لاشه دلفین به دلیل گذشت زمان مرگ این آبزی، تغییر رنگ داده و زخم‌های زیاد به دلیل برخورد با صخره‌های ساحلی قابلیت تشخیص علت مرگ از روی لاشه را از بین برده است.

وی افزود: لاشه این دلفین که اندازه‌گیری بیومتریک شده است، شب گذشته در ساحل دفن شد و احتمال دارد اسکلت آن بعدا به موزه محیط زیست کیش منتقل شود.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟