آخرین خبرپایان فرصت یک‌ماهه دولت برای معرفی وزیر اطلاعات / گزینه نهایی چه زمانی معرفی می‌شود؟
3بازدید

کاهش صادرات گاز به عراق /پیگیری وزارت برق برای پرداخت بدهی ایران

آخرین وضعیت بدهی گازی عراق به ایران

صادرات گاز ایران به عراق را به علت عدم پرداخت بدهی قبلی به یک دهم کاهش یافت؛ در واکنش به این اقدام، وزارت برق عراق پیگیر است تا بدهی ایران زودتر پرداخت شود و جریان گاز به روال سابق بازگردد.

آخرین وضعیت بدهی گازی عراق به ایران
به گزارش تابناک به نقل از مهر به نقل از بلومبرگ انگلیسی، ایران صادرات گاز خود به عراق را به علت عدم پرداخت بدهی قبلی کاهش داده و تهدید کرده است این صادرات را از این هم پایین‌تر می‌آورد.

به این ترتیب با کاهش صادرات گاز ایران به عراق احتمال افزایش قطعی برق در شهر‌های مهمی مانند بغداد پررنگ‌تر شده است.

احمد موسی، سخنگوی وزارت برق عراق می‌گوید از دو هفته پیش که ایران صادرات روزانه ۵۰ میلیون متر مکعب گاز خود به عراق را کاهش داد عراق تنها ۵ میلیون متر مکعب در روز گاز از ایران دریافت کرده است.

او ادامه داد: دولت ایران به عراق گفته است که از روز یکشنبه صادرات گاز روزانه خود به عراق را به ۳ میلیون متر مکعب کاهش خواهد داد، اما این اقدام هنوز اجرا نشده است.

ایران پس از آن صادرات گاز خود به دومین صادرکننده بزرگ نفت اوپک را کاهش داد که عراق در پرداخت صورتحساب‌های خود عقب افتاد. موسی می‌گوید: عراق ۲.۷ میلیارد دلار بدهی پرداخت نشده به ایران دارد.

آقای سخنگو گفت: وزیر انرژی ایران، رضا اردکانیان روز سه‌شنبه با مقامات عراقی در بغداد دیدار می‌کند تا در مورد این مسأله گفتگو کنند.

موسی می‌گوید: در نتیجه کاهش عرضه گاز تولید برق عراق ۷ گیگاوات کاهش یافته است. در این میان بغداد و سایر مناطق مرکزی بدتر از همه از قطعی برق آسیب دیده‌اند.

موسی افزود: ما از وزارت اقتصاد عراق خواسته ایم تا موضوع بدهی پرداخت نشده به ایران را حل کنند تا از خاموشی در بغداد و دیگر شهر‌ها جلوگیری شود.

با اینکه عرضه گاز ایران به عراق با اختلال روبرو شده است، واردات برق از ایران به صورت عادی ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.