آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
3بازدید
۰

توقیف ۱۸ فروند شناور غیر مجاز در آب‌های خلیج فارس

مدیرکل شیلات خوزستان گفت: ۱۸ فروند شناور صیادی هنگام صید آبزیان با روش‌های غیرقانونی در آب‌های خلیج فارس توقیف شدند.

توقیف ۱۸ فروند شناور غیر مجاز در آب‌های خلیج فارس
به گزارش تابناک به نقل از فارس از اهواز، فتح الله بوعلی مدیر کل شیلات استان خوزستان امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مأموران واحد گشت دریایی در دو روز گذشته حین گشت زنی در مناطق دریایی موسوم به خور موسی، بوسیف، بحرکان و سریم، تعداد ۱۸ فروند شناور لنج صیادی و یک فروند قایق بدون هویت را توقیف کردند.

وی گفت: در جریان بازرسی از شناور‌های گفته شده، در مجموع تعداد ۱۸ دستگاه ترال، ۴ عدد لنگر، ۳ طاقه تور، مقدار یک هزار و ۲۷۰ کیلوگرم میگو و ۶۵۰ کیلوگرم انواع ماهی صید شده غیر مجاز کشف شد.

بوعلی افزود: در همین راستا، شناور‌های متخلف نیز به اتهام صید و حمل غیرمجاز ادوات صیادی شامل (ترال و لنگر) توقیف و محصولات کشف شده نیز ثبت و ضبط شدند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.