رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتکذیب ادعای تایمز درباره توزیع قرص یُد
4بازدید
۹۲

قاضی‌ زاده هاشمی در نشست خبری

سه روزه می‌توان مشکل بازار سرمایه را حل کرد/کاندیدای پوششی نیستم/ نمیخواهم جهانگیری وار عمل کنم/برای تحول امدم

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، روز چهارشنبه در نشست خبری گفت: چهار دهه است ملت ایران در گذرگاه‌های سخت قرار گرفته و امید است نخستین دولت در گام دوم انقلاب دولت تحولی باشد. «دولت سلام» آمده است تا به جوانان و عزم ملت ایران سلام کند تا با همراهی مردم مسیر اشتباه را اصلاح و نقاط قوت را تقویت کند. با استفاده از تجارب و ظرفیت خود و استفاده از تجارب جهانی یک رویکرد جدید در پیش گیرد.

سه روزه می‌توان مشکل بازار سرمایه را حل کرد/کاندیدای پوششی نیستم/ نمیخواهم جهانگیری وار عمل کنم/برای تحول امدم

سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، کاندیدای ریاست جمهوری ۱۴۰۰، پیش از ظهر امروز در نشست خبری، با بیان اینکه دولت سلام، اولین سلامی که می‌فرستد به ملت ایران و ملت عزیزی است که ۶۰ سال است در تحقق پیروزی انقلاب همراهی کرده و نادیده گرفته و بخشیده تا به اینجا برسد، اظهار کرد: دولت تحول با استفاده از عبرت از مسیرهای اشتباه و رویکرد جدید در جهت اصلاح امور اقدام خواهم کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی سایت تابناک وی افزود: رسانه ها نقش مهمی در نقش شور و شعور در انتخابات دارند؛ از این روی، امیدوارم اصحاب رسانه، زمینه ساز آبادانی ایران عزیز باشند.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ثبات شغلی خبرنگاران باید تأمین شود تا با قدرت حرفشان را بزنند و نگران آب و نان نباشند، تصریح کرد: البته فیک‌نیوزهایی هم هستند که اصحاب صاحبان ‌پول شده‌اند. امیدوارم بخش حقیقی رسانه در این بیست روزی که مردم به نامزدها توجه می‌کنند، نقاط ضعف و‌ قوت افراد را به مردم معرفی کنند.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه مردم شایسته بهترین‌ها هستند، خاطرنشان کرد: دوران لبخندها و اشک‌های صوری و بی‌نتیجه گذشته است. دورانی که با به‌ کار گرفتن احساسات مردم، جلب رأی می‌شد تمام شده است؛ از این روی، امیدوارم بعد از چلگی انقلاب به پختگی رسیده باشیم که بر اساس برنامه واقعی انتخاب کنیم.

وی با بیان اینکه ریاست‌جمهوری کار فرد نیست، باید ببینیم مجموعه و مکتب فکری که پشت فرد هستند چه مجموعه‌ای هستند، تاکید کرد: مشکلاتی مثل مساله بورس را می توان سه روزه حل کرد؛ اما این موضوع نیازمند دستور حکومتی است که رئیس جمهور باید صادر کند.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه می‌خواهیم دولت را از درّه ناکارآمدی سیاست بازان نجات دهیم، گفت: امیدواریم دیگر شاهد رفیق بازی نباشیم و جوانان شایسته در رأس امور قرار گیرند؛ از این روی، ما یک مدل را برای این کار ارائه کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه مستقل وارد انتخابات شده است، اظهار کرد: هرچند مراکز قانونی باید به تعهداتی که دولتمردان داده‌اند رسیدگی کنند، فراموش نکنیم که امیرالمومنین می‌فرمایند بیت‌المال را حتی اگر کابین زنان‌تان‌ کرده باشید، باز خواهیم ستاند.

قاضی‌زاده هاشمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برنامه شما برای رسانه ها چیست، افزود: ما باید اقتصاد رسانه را اصلاح کنیم که لازمه آن ایجاد ثبات شغلی و اعتماد اجتماعی است؛ از این روی، باید به جای اینکه یارانه را به رسانه دهیم، به خبرنگار دهیم تا رقابتی فعال اتفاق بیفتد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با بیان اینکه ۱۹ برنامه تحولی دارد که ۸ مورد آن دارای اولویت است، تصریح کرد: جوانان این ممکلت آنقدر بزرگ شده اند که این کشور را به خوبی اداره کنند؛ از این روی، اگر به آنها اعتماد شود، در همه بخش‌ها و بخصوص مدیریت، می‌توانند مدیران و نیروهای موفقی باشند.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه درک برخی از ریاست جمهوری، دقیق نیست، خاطرنشان کرد: رئیس جمهور باید کسی باشد که درک استراتژیکی در مسائل داشته باشد؛ یعنی دید کامل داشته باشد. از این روی برنامه ها و رویکرد من کاملا اجتماعی است، چون اقتصاد ابزاری است برای ارتقای جامعه، پس باید مسائل اجتماعی هم در اولویت قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه رئیس‌جمهور باید یک رهبر خوب باشد و همه را با خود راهنمایی کند و تیم را جلو ببرد، تاکید کرد: بنده کاندیدای پوششی نیستم و از نظر من نیز کسی که می‌خواهد در انتخابات بیاید، قرار نیست مانند جهانگیری عمل کند، ما که نمی‌خواهیم «جهانگیری‌طور» عمل کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه رئیسی برادر بزرگ ماست و سالیان سال است به وی ارادت دارم، اما ما هم می‌خواهیم حرفهایمان را به مردم عرضه کنیم، گفت: اگر جبهه انقلاب به خطر افتاد و این شرط ایجاد شد، حاضرم همکاری کنم و به بحث در این رابطه بپردازیم.

وی با بیان اینکه بنده به عنوان جریان گام دوم انقلاب و چهره‌های نخبه، با کار طولانی و عمیق برای اصلاح نظام اداری و تغییر در نظام مدیریتی کشور در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب آمده‌ام، اظهار کرد: درباره مشارکت باید بگویم انتخابات، امری عمومی است و جایگاه مهمی دارد؛ اما در این دوره مردم دلسردی‌هایی دارند و فکر نمی‌کنم این به خاطر نتایج اعلامی درباره رد یا تایید صلاحیت‌ها باشد، بلکه نسبت به عملکرد کارگزاران کشور است و مردم حس می‌کنند به آنها خیانت شده است و از ساختارها ناراضی اند، چون بعضا فساد و رشوه دیده می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۹:۴۹

باور بفرمایید سواد واقعی امثال این اقا در حدی است که شاید عدد سه را با فرضا سی اشتباه میکنه البته تماما هم دکتر هستند

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۹:۴۴

تازه ایشان گفته سه روز، پنج شنبه جمعه را هم در نظر گرفته گفته سه روز .ایشان می توانند در یک نصف روز هم این کار را بکنند. یک بعد از ظهر چهارشنبه کافیه!

تابو۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۹:۳۷

زرشک....

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۹:۳۶

از کارمندان کتاب گینس کسی اینجا نیست؟ حیفه ثبت نشود

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۹:۲۱

تابناک بخاطردرج بیطرفانه نظرهاازشماممنوم.موفق باشید.

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۹:۲۰

وقتی زیردریایی را بتونه با تور ماهیگیری به دام بندازه ، سه روز برای بازار سرمایه که چیزی نیست مثل آب خوردنه

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۹:۰۹

ایشان تفکر جناح مقابل اصلاحات را بیان کردن حال پیدا کن پرتقال فروش را

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۹:۰۵

سلام. فقط یک فرد بی تجربه مدیریت چنین ادعایی دارد. یا نمی داند مشکلات چیست یا نمی داند 3 روز چه مدتی است.

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۸:۴۷

خوبی داداش؟!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۸:۴۴

این آقا یا مفهوم سه را نمیدونه یا مفهوم روز را یا در آسمان ها سیر میکنه و تو باغ نیست. ماشاله به شم

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۸:۳۰

عجبم از مردمی که به این بنده خدا برای نمایندگی مجلس رای دادن و شواری نگهبانی که ایشان رو تایید صلاحیت رئیس جمهور شدن کرد، خدا رو چه دیدی شاید این بار هم دری به تخته خورد و شوخی شوخی رئیس جمهور شد.

احمد۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۸:۳۰

سلام.‌ اگر شما بتوانید همه قیمت ها را به حالت اول برگردانید آن وقت همه خواهند گفت هنر کردید کشور ما مغز های متفکر زیاد دلرد بجای اینکه دیگران از این مغز ها استفاده کنند باید اجازه داد این مغزها برای توسعه کشور استفاده گردد این علم است که به پیشرفت یک کشور کمک میکند پس لطفا چنانچه رییس‌ جمهور شدید این مسئله مهم را در نظر داشته باشد چرا سکه ۵۰۰ هزار تومانی باید ده میلیون شود چرا دلار هزار تومانی باید بیست ودو هزار تومان گردد اینجا هم تولید کننده دارد ضرر می کند هم مصرف کننده رشد تورم دو تا ۴ درصد درصد باشد نه هزار درصد

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۸:۲۹

به قول رییسی مردم که عقل ندارن . اینم از این عقل نداشته مردم میخواد سو استفاده کنه

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۸:۲۶

برو دنبال کارت تو یه ساقدوش بیشر نیستی این ادا ها را در نیار

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۸:۱۴

داداش برو به نفع رییسی کناره گیری کن وگرنه کناره گیریت می کنن!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۸:۱۳

منم سه روزه می تونم برم مریخ! البته به کمک ناسا!!!!!

حسین۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۸:۰۲

جالبه بدونید این آقا یه پزشک ه ازش بپرسید تا حالا مدیریت یه بیمارستان ساده رو داشته ؟!!!! که شورای نگهبان ایشون رو مدیر و مدبر دانسته‌!!! اصلا کجا ایشون مدیر بودند تا حالا!؟ اوصیکم بتقوالله

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۵۵

زرشک ... !!!
رای بی رای !!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۵۲

زرششششششششک !!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۴۳

من خیلی فکر کردم که مبنای حرف ایشان چیست و متوجه شدم که احتمالاً منظور ایشان از سه روز، "سه سال نوری" است!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۴۰

منظورت از جوانان این مملکت بزرگ شده اند که کشور را اداره کنند چیه؟ جنتی رو میگی؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۳۱

جان؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۲۹

تو با مموتی سر و سرّی داری؟ اونهم قرار بود خیلی سریع مشکلات رو حل کنه

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۲۱

شما که در مجلس بودین چرا تا حالا کاری نکردین؟؟؟؟؟؟؟یا فقط شعاره. بسم الله اگر میتونی از اهرم نظارتی مجلس استفاده کنید و پولهای از دست رفته مردم را برگردانید

زنبورک۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۱۴

من یک چاه نفت به نام هر خانوار ایرانی می زنم، تورو خدا بذارین رییس جمهور شم!

زنبورک۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۱۲

من دو روزه تمام مشکلات مملکت و حتی خاورمیانه رو حل می کنم، تورو خدا بذارین رییس جمهور شم!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۱۰

به عنوان مسئول عملكرد نمايندگان نظر قطعي خودشان را در مورد آقاي عنابستاني اعلام كنند بعد از چند ماه

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۰۸

یا دروغ میگویی یا از بازار سرمایه خبر نداری . اگر سه روزه میتونستی حل کنی تو این مدت در مجلس به چی مشغول بودی که نتونستی قانونشو تصویب کنی تا مشکل حل بشود . پس میشه گفت خیانت کردی که تا بحال حل نکردی

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۰۱

رای بی رای

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۵۶

پیشنهاد میکنم که دولت بعدی ایشان را برای مدتی مسولیت اینکار را بدهد تا ثابت کند چند مرده حلاجه. اگر شدنی است شما که در مجلس هستین چرا تا حالا کاری نکردین ؟؟؟؟؟؟

شهریار۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۵۶

فقط در صورتی مشکلات بورس ۳ روزه قابل حل است که خودتان باعث ایجاد این مشکلات بوده باشید.

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۵۲

این جور ابراز نظرهای متقن و ساده انگارانه و ... فقط بلاهت و بی سوادی و نادانی و حماقت و کارنشناسی کسانی را فاش می کند که صرفاً از طریق اخذ تأییدات امنیتی و تحت با کنف و حمایت قدرت و ناسزاوار به مراتب بالای اداری سازمانی نشانیده شده اند .... خیلی متأسفم که تنها این قماش افراد و آنهم با این حجم و میزان دور هم جمع شده اند ....

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۴۸

هر کار میخوای بکنی بکن فقط رو مردم حساب نکن

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۴۳

این جوانک سیاسی مثل اینکه نفهمیده توی این بازی نخودی است

دکتر حقیقی۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۴۳

انگار مناقصه زمان هست در وعده های توخالی دادن !!!!! یا سه روز را نمی داند چقدر هست و یا مشکلات بورس را نمی داند چی هست

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۳۴

لطف کن نحوه اقدام سه روزه را به ما بیسوادان اعلام کن لطفا

علی۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۳۳

میزان رای ملت است آیا ؟؟؟؟!!!

جمالی۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۲۸

بصورت علنی به شعور مردم توهین کرده است . مدعی العموم بلادرنگ باید این شخص را احضارکند .

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۲۸

شما که معاون مجلس هستی. در طول این یک سال مشکلات رو حل میکردی نه سه روز. بزرگترین مشکل ایران ساختاری هست که معیارهای اشتباهی رو در پیش گرفته و نتیجه ای بهتر از این حاصل نخواهد شد. راه حل مشکلات کشور حل رابطه با آمریکا هست. همین یک جمله والسلام

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۲۶

اوکی وزیر اقتصاد

سعید۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۱۹

جناب با تند روی کار به سرانجام نخواهد نشست مگر شما تجربه نکردید که آقای جهانگیری با تمام نیرو ارز 4200 را اعلام نمود دیدید نتیجه اش چه شد ،احمدی نژاد با یارانه آمد نتیجه اش برای مردم چه شد و مسائل دیگر ،هرکس بیت المال را بوق وکرنا کرد فقط گرانی وبدبختی را به مردم هدیه داد .

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۱۸

(((مشکلاتی مثل مساله بورس را می توان سه روزه حل کرد)))
شما که بلدی چرا راه کار را به آقای روحانی نمی گی؟؟؟؟
حتما خودت باید رییس جمهور بشی تا مشکل را حل کنی ؟؟؟
نمی شه بگی حالا ؟؟؟؟
حالا تا رئیس جمهور بشی تا بیای هئیت دولت را معرفی کنی دو ماه طول میکشه
جون هر کی دوست داری راه کارت رو بگو قول میدیم بهت رای بدیم

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۰۴

برو عمووووووو .... رای بی رای

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۵:۵۵

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۵:۵۴

چهل ساله نتونستید مشکلات مملکت رو حل کنید اون وقت سه روزه می خواید حل کنید
حداقل خالی هم می خواید ببندید درست ببندید

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۷:۲۹

اخه این فرق داره. سوپرمنه

رضات۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۵:۵۳

سلام این گفتهای جنابعالی احتمالا از جنس و همانند اصلاحات و تغییراتی است که در بودجه سالیانه ایجاد کردید برخی را بدون اجازه نمایندگان انجام دادید و برخی دیگر همانند فاجعه ای که برای کارکنان نفت رقم زدید شماها به جای اینکه در جهت تقویت بنیه مالی اقشار ضعیف باشید در صدد کاهش بنیه مالی قشر متوسط جامعه هستید بقول معروف به جای اینکه بدنبال توزیع ثروت باشید بدنبال توزیع فقر در جامعه هستید. خداوند آخر عاقبت همه ما را ختمه به خیر گرداند .

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۵:۴۲

سلام. فردی که اعا می کند می توان مشکل بازار سرمایه را در سه روز حل کرد، اصولاً با بازار سرمایه بیگانه است. برندگان جایزه نوبل اقتصاد چنین ادعایی نکرده اند. چرا باید صلاحیت چنین فردی احراز شود؟!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۵:۴۱

برو عمو بزار باد بیاد

۴۳ ساله دارین همینو میگین

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۳۸

بگو سه ساله و بعدش هم بگو نزاشتن

خویی۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۵:۳۹

اقای روحانی قول 100 روز دادند نتوانستد شما هم شعار ندهید

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۵:۳۸

شما که سالها درمجلس بودید بویژه که یکساله مجلس یکدست دراختیار شماست وطبق قانون مجلس ناظر بر کار رئیس جمهوره با سوال واستیضاح.شما که میتونی بورس سه روزه درست میشه چرا طبق قانون وبراساس اختیارات قانونی عمل نکردید؟اصول گرایی وانقلابی گری به نظر شما یعنی مزردم رو چی فرض کردن.یعنی الان شما درپیش گاه خدا داری این حرف ها رو میزنی؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.